marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Hemsworth face dezvaluiri despre The Avengers: Age of Ultron: "Va fi un film urias si mult mai spectaculos"

Chris Hemsworth a facut dezvaluiri despre The Avengers: Age of Ultron. Actorul australian care il interpreteaza pe Thor, a spus ca al doilea film ce aduna "dream-team"ul super eroilor, va fi de proportii gigantice.

Chris Hemsworth face dezvaluiri despre The Avengers: Age of Ultron: Va fi un film urias si mult mai spectaculos

Cei de la Collider au stat de vorba cu Chris Hemsworth si au aflat o parte dintre secretele productiei Marvel, care va reuni super eroii adorati de milioane de fani.


"The Avengers: Age of Ultron este cu mult mai intens decat primul, totul este mult mai spectaculos. Nu stiu cum reuseste Joss Whedon, dar si de aceasta data m-a uimit. Am fost dat pe spate cand am citit scenariul si fiecare dintre noi vom avea momente geniale. Nu inteleg cum reuseste de fiecare data sa inglobeze personajele si sa le ofere densitate.  Este un geniu" a spus actorul de 30 de ani.

 

 


Hemsworth s-a declarat incantat de intalnirea cu colegii sai de platou, insa filmarile vor incepe abia peste 2 luni, filmul aflandu-se in pre-productie. "Sunt foarte bucuros si abia astept sa incep filmarile peste 2 luni. Ne vom intalni in Londra si vom filma timp de 4 luni, abia astept sa ii revad pe toti".


In aceasta perioada, filmul se afla in pre-productie, realizatorii au filmat deja niste cadre in Africa de Sud, apoi se vor muta in Italia, America si Coreea de Sud, insa Londra va fi orasul principal, unde actorii principali vor avea de tras majoritatea scenelor. Data oficiala de lansare a filmului Teh Avengers: Age of Ultron ramane 1 mai 2015. In The Avengers: Age of Ultron, Iron Man, Thor saiu Captain America se vor lupta cu maleficul Ultron. Regizorul si scenaristul Joss Whedon spune ca stie deja cum sa indrepte ce n-a mers in primul film.

 


 

 

 

"Vreau sa fiu mult mai clar in modul in care voi reusi sa implic publicul. Vreau mai mult control asupra aspectului vizual si voi aloca mai mult timp acestui aspect. Insa cand vine vorba de filme mari de vara, lucurrile se intampla foarte repede si nu vreau sa mi se reproseze ca daca nu fac ceva mai bun, atunci de ce o mai fac?" a mai spus Whedon.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies