marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chris Pine: actorul din seria Star Trek a fost arestat in Noua Zeelanda

Chris Pine, cunoscut din rolul Capitanului Kirk in noua serie Star Trek si din filmul cu spioni Jack Ryan, a fost arestat, dupa ce politia l-a oprit Noua Zeelanda. Actorul conducea sub influenta alcoolului, conform surselor citate de Hollywood Reporter.

Chris Pine: actorul din seria Star Trek a fost arestat in Noua Zeelanda



Chris Pine
se afla in aceasta perioada in Noua Zeelanda, undei filmeaza pentru productia science-fiction "Z for Zacharaiah". Conform unor surse locale, actorul a fost arestat in seara de 1 martie, dupa ce ar fi condus sub influenta alcoolului. Vedeta venea de la o petrecere, unde erau si ceilalti colegi de platou. Vezi aici primele imagini de la filmari


Fortele locale au confirmat faptul ca actorul a fost tras pe dreapta pentru un control de rutina in orasul Methven, insa a refuzat sa isi dezvaluie adevarata identitate. Acesta trebuie sa se prezinte in fata instantei pe 17 martie.

 

 

 

 

 

Noul film al actorului, Z for Zachariah, este regizat de Craig Zobel si ii are in distributie pe starurile din 12 Years a Slave - Chiwetel Ejiofor - si Margot Robbie din The Wolf of Wall Street. Filmul urmareste povestea unui tinere de 16 ani care supravietuieste unui razboi nuclear intr-un mic orasel din America. Data de lansare este pentru anul 2015.

 

 

 

 

 

 

 

La inceputul anului, Chris Pine a lansat thrillerul Jack Ryan: Shadow Recruit, care a facut impreseie buna in randul criticilor. Jack Ryan: Shadow Recruit  este un thriller despre un fost soldat interpretat de Chris Pine, devenit analist financiar pe piata economica din Moscova, care descopera un complot murdar pus la cale de angajatorul sau pentru a subrezi economia Statelor Unite ale Americii. Acesta este nevoit sa lupte in contra timp pentru a impiedica un eventual atact terorist, dar si pentru a-si salva sotia, care este interpretata de Keira Knightley.

 

Producatorii intentionau sa il transforme intr-o franciza , insa incasarile sub asteptari si faptul ca publicul tanar n-a fost prea interesat de film, i-a facut sa se mai gandeasca asupra deciziei, urmand sa anunte oficial in urmatoarea perioada daca vor continua sau nu seria de filme.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies