marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cea mai spectaculoasa transformare: Chris Pratt dezvaluie cum a slabit 27 de kg in sase luni pentru rolul principal din Guardian of The Galaxy

Chris Pratt apare pe coperta noului numar din revista Men's Fitness. Actorul va atrage toata atentie incepand cu 1 august, cand va lansa Guardians of The Galaxy, super productie ce-l aduce in cel mai important rol din cariera de pana acum. Actorul de 35 de ani a dezvaluit cum a reusit sa intre in forma si sa slabeasca 27 de kilograme in sase luni.

Cea mai spectaculoasa transformare: Chris Pratt dezvaluie cum a slabit 27 de kg in sase luni pentru rolul principal din Guardian of The Galaxy

Chris Pratt se pregateste sa devina unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood. Peste o luna, acesta va fi eroul principal, Star-Lord in Guardians of The Galaxy, unul dintre cele mai interesante filme Marvel.


Chris Pratt, cunoscu din serialul de comedie Parks and Recreation, a dat lovitura dupa ce a fost ales de producatori sa conduca eroii Universului in Guardians of The Galaxy.  Insa, actorul a fost nevoit sa lucreze mult la aspectul fizic pentru a arata ca un superou. Acum un an, starul era surprins la plaja, alaturi de sotia lui, Anna Farris, intr-o ipostaza care a facut inconjurul internetului: mult mai dolofan si cu burtica. Insa, retelele de socializare au explodat dupa ce acesta a postat o poza cu transformarea pentru noul sau film. Acum, actorul este plin de muschi si are patratele pe abdomen.

 

 

 

 

Insa, nu a fost usor sa ajunga la forma ideala pentru Guardians of The Galaxy. In revista Men's Fitness, nutritionistul si antrenoul sau dezvaluie cum a slabit actorul 27 de kilograme in 6 luni. "Chris e un tip minunat, care si-a dat seama ca va fi in centrul atentiei si ca are nevoie sa faca dreptate rolul. A lucrat intens, a facut antrenamente la sala, a ridicat greutati si a tinut un regim alimentar special. A reusit o transformare spectaculoasa".

 

 

 

Pe 1 august, se va lansa The Guardians of The Galaxy, considerat unul dintre cele mai mari filme ale anului. O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul. 

 

Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul. Din distributie fac parte Zoe Saldana, Christ Pratt, Vin Diesel si David Bautista plus Bradley Cooper care va fi vocea lui Racoon.


Galerie foto


Modifică setările cookies