marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Guardians of the Galaxy: Josh Brolin il va juca pe Thanos in cel mai mare film al verii

Mai este putin pana cand Guardians of The Galaxy se va lansa in cinematografele din intreaga lume, insa producatorii inca mai ofera surprize. Astfel, acestia au anuntat public ca personajul Thanos va fi jucat de Josh Brolin, scrie Variety.

Guardians of the Galaxy: Josh Brolin il va juca pe Thanos in cel mai mare film al verii

Pe 1 august 2014, fanii se vor inghesui in cinematografe sa vada noul film Marvel, Guardians of The Galaxy, ce deschide o noua etapa in evolutia studioului.
 

 

Dupa mai multe luni de speculatii, Josh Brolin a fost confirmat in rolul lui Thanos, personaj care apare la finalul lui The Avengers, scena post-credits.
 

 

 

Thanos este unul dintre cei mai mari eroi negativi din universul Marvel si este posibil sa apara in The Avengers 3.  "Cu siguranta, povestea lui va avea legatura cu The Avengers 3."a spus regizorul James Gunn, cel care s-a ocupat de Guardians of The Galaxy.

 

Guardians of The Galaxy se va lansa si in Romania, incepand cu 1 august 2014. O aventura intr-un spatiu epic, Guardians of Galaxy extinde universul cinematografic al celor de la Marvel in cosmos, unde aventurierul indraznet Peter Quill gaseste obiectul unei vanatori dupa ce a furat un glob misterios ravnit de Ronan, un personaj negativ care ameninta intreg universul. Quill este fortat sa faca un armistitiu incomod cu un cvartet format din Rocket, un raton cu arma, Groot, un umanoid copac, enigmatica Gamora si Drax distrugatorul.  Cand Peter descopera adevarata putere a globului si amenintarea care o reprezinta pentru cosmos, el trebuie sa faca tot ce trebuie pentru a mentine echilibrul galaxiei.fel de bine ca ceilalti super eroi deja cunoscuti din The Avengers, de exemplu. Marvel a investit minim 150 de milioane de dolari, conform presei straine, insa s-a ferit sa ofere oficial o suma, cu tot cu bugetul alocat pentru promovare.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies