marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale: de ce refuza sa-l joace pe Batman in Justice League, filmul care aduna cei mai populari super eroi DC Comics

Dupa luni intregi de speculatii, Christian Bale a facut lumina si a declarat oficial ca in nici un caz nu se va intoarce sa-l joace pe Batman in Justice League, proiectul pe care Warner Bros incearca sa-l aduca pe marile ecrane, in  care vor aparea super eroii DC Comics.

Christian Bale: de ce refuza sa-l joace pe Batman in Justice League, filmul care aduna cei mai populari super eroi DC Comics

 

 

Christian Bale a declarat oficial pentru revista Entertainment Weekly ca nu se va mai intoarce niciodata in rolul Cavalerului Negru si ca nu este interesat de proiectul Justice League: "Am fost foarte norocosi ca am reusit sa facem trei filme cu Batman. Cred ca este de ajuns, altfel devenim lacomi. Chris Nolan a spus intotdeauna ca isi dorea sa faca filmele pe rand, dar nu stiam ce va urma. Ne uitam unul la altul si nu ne venea sa credem ca am ajuns la al treilea film. Nu am stiut de la inceput cate filme vor fi, dar cred ca asa trebuia sa se incheie definitiv trilogia" a spus Bale.

 

Actorul de 39 de ani a declarat ca nu a avut nici un fel de discutie cu producatorii filmului Justice League si nu cunoaste detalii despre proiect: "Sincer, nu am avut nici un fel de discutie cu absolut nimeni. Am auzit ca intr-adevar, doresc sa faca un film Justice League, dar atat. Rolul lui Batman trebuie dat mai departe, e timpul ca altcineva sa preia rolul si abia astept sa vad ce se va intampla mai departe si cum va fi dezvoltat". Christian Bale l-a jucat pe Batman in trlogia The Dark Knight, care a debutat in 2005 cu Batman Begins si s-a incheiat in 2012, cu The Dark Knight Rises. Bale a fost intens laudat pentru interpretarea sa si este considerat a fi printre cei mai buni actori care au purtat costumul Cavalerului Negru pe marile ecrane.


 

Urmatorul film al lui Christian Bale este  Out of The Furnace, care va fi lansat in cinematografele din SUA in luna noiembrie. Acesta este al doilea film scris si regizat de Scott Cooper dupa "Crazy Heart" premiat cu 2 Oscaruri in 2010. Cu o actiune plasata in Indiana, in 1968 Out of the Furnace este povestea unui fost detinut care vrea sa se razbune pe cel responsabil de moartea fratelui sau mai mic. Russell Baze (Christian Bale) nu isi doreste decat sa se aseze la casa lui impreuna cu femeia pe care o iubeste - Lena (Zoe Saldana) si sa nu mai intre in conflict cu legea, dar planurile ii sunt date peste cap dupa ce afla ca fratele sau Rodney a fost asasinat cu sange rece din cauza legaturilor sale cu lumea interlopa, spiritul vindicativ intunecandu-i mintile si determinandu-l sa-si asume riscul de a ajunge din nou in spatele gratiilor sub acuzatia de crima.

 

 

 

In luna decembrie, Bale va lansa un alt film intens asteptat de fani, American Hustle, despre care presa straina scrie ca va fi unul dintre candidatii principali in sezonul Oscarurilor in 2014. Dupa succesul pe care l-a avut in acest an cu drama comedie Silver Linings Playbook, regizorul David O. Russell, de trei ori nominalizat la Oscar, promite un nou film care sa ia cu asalt sezonul premiilor din industria de film americana. O distributie de zile mari si o poveste cu implicatii politice par sa compuna "reteta" regizorului de aceasta data. Filmul va avea in centru scandalul Abscam, o investigatie asupra coruptiei publice din SUA in anii 1970-1980, care a dus la condamnarea mai multor politicieni de varf. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare. Christian Bale il va interpreta pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams - este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Jennifer Lawrence va juca rolul nevestei lui Christian Bale.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies