marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale este super erou si in viata adevarata: gestul impresionant pe care l-a facut actorul pentru un fan bolnav de cancer

Actorul Christian Bale a facut un gest emotionant pentru un bolnav de cancer, un tanar de 21 de ani, care s-a luptat jumatate din viata cu boala necrutatoare.

Christian Bale este super erou si in viata adevarata: gestul impresionant pe care l-a facut actorul pentru un fan bolnav de cancer

Starul din The Dark Knight a postat pe pagina de Facebook a baiatului o poza cu el insusi, in care si-a scris pe fata "Dan's Our Man". Pagina de Facebook este creata special pentru toti cei care vor sa il sprijine pe tanarul pasionat de benzi desenate, alaturi de prieteni si familie. Bale a trimis si un mesaj: "Pentru adevaratul super erou".


Dan Hammond a fost prima data diagnosticat cu cancer cand avea 9 ani si are o tumora pe coloana vertebrala.


Christian Bale a imbracat de 3 ori costumul super eroului Batman, in Batman Begins (2005). The Dark Knight (2008) si The Dark Knigt Rises (2012). Actorul a revenit in atentia tuturor anul acesta, fiind nominalizat la Oscar pentru actor principal cu filmul American Hustle, care a obtinut in total 10 nominalizari la Oscar.


American Hustle este un thriller politic regizat de David O. Russell (dupa un scenariu de Eric Singer) care se va concentra pe un complicat caz de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare.


Christian Bale il va interpreta pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams - este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Iar Jennifer Lawrence joaca rolul sotiei lui Christian Bale.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies