marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale si relatia sa de iubire-ura cu actoria: sacrificiile pe care le-a facut pentru American Hustle, cum a ajuns la 103 de kg

Christian Bale este probabil unul dintre cele mai retrase starui de la Hollywood. Actorul din trilogia The Dark Knight a cunoscut faima la o varsta frageda, la 11 ani, atunci cand debuta in Empire of The Sun, un film impresionant, marca Steven Spielberg. Aflat in turneul de promovare pentru American Hustle, Bale a povestit cum s-a dezvoltat relatia sa zbuciumata cu actoria.

Christian Bale si relatia sa de iubire-ura cu actoria: sacrificiile pe care le-a facut pentru American Hustle, cum a ajuns la 103 de kg

Christian Bale a dezvaluit cum a luat nastere relatia de "dragoste-ura" cu actoria, dupa ce , la 11 ani atragea atentia tuturo in Empire of The Sun, in rolul unui baiat care este luat prizonier de japonezi in Al Doilea Razboi Mondial. Bale a recunoscut ca a fost nevoit sa continue actoria din cauza problemelor financiar si a faptului ca trebuia sa isi intretina familia.


"Era vorba despre bani la inceput. Familia a fost de acord, toti imi cereau sa fac asta si apoi m-am gandit ca as putea supravietui facand asta. Simteam o oarecare mandrie, dar este si o inchisoare in acelasi timp."

Actorul din American Hustle a venit in SUA la varsta de 17 ani, impreuna cu tatal sau si are o relatia dificila cu mama sa si restul familiei. Bale a mai spus ca nu si-ar lasa fiica sa se apuce de actorie la o varsta atat de frageda, mai ales ca apropiatii sustin ca acesta a suferit o criza nervoasa in timpul turneului de promovare pentru Empire of The Sun.

"Pentru mine, actoria a fost ciudata, ba o uram, ba o iubeam. Atunci cand imi place un proiect, il iubesc pur si simplu, dar sunt momente cand urasc meseria asta. Este o profesie care te impinge spre vanitate. Am momente in care imi zic ca urasc toata industria si pe cei care lucreaza in ea, dar apoi apare un film de care ma indragostesc imediat si vreau sa fac asta...Asa a fost mereu pentru mine" a mai spus acesta pentru Hollywood Reporter.

Si totusi, Bale n-a renuntat la actorie, din contra, a devenit unul dintre cei mai iubiti actori din generatia sa. Statutul de star l-a capatat dupa ce a acceptat rolul lui Bruce Wayne/Batman in seria The Dark Knight, a regizorului Christopher Nolan. Astfel, Bale a devenit dintr-un actor de filme independente un star la nivel global, cu milioane de fani in lumea intreaga.


In aceasta perioada, Bale lanseaza doua filme excelente, in care face interpretari de zile mari, conform criticilor. Cel mai discutat este American Hustle, considerat printre candidatii favoriti la Oscar, la cele mai importante categorii. Iar al doilea film este Out of The Furnace, o drama in care joaca alaturi de Woody Harrelson si Casey Affleck. Actorul a trecut printr-o transformare incredibila, din  nou, doar ca de aceasta data s-a ingrasat cu zeci de kilograme, si a ajuns la 103 kilograme.

"Am mancat multe gogosi, chestii de la fast-food si tot ce inseamna junk food", a declarat Bale pentru revista People.


Cei de la Hollywood Reporter scriu ca in Out of The Furnace, "Bale are cateva scene care te dau pe spate, in care isi pune in evidenta abilitatile versatile si talentul, scene pe care nu le uiti".

„American Hustle” este un thriller politic dupa un scenariu de Eric Singer, care se concentreaza pe un caz complicat de coruptie din anii ’70, cu ramificatii in Congresul SUA. Atunci 31 oficiali guvernamentali suspectati de acte de coruptie si trafic de influenta au fost cercetati penal, iar 11 dintre ei fiind pusi sub acuzare. 


Christian Bale il va interpreta pe genialul escroc financiar Melvin Weinberg care alaturi de amanta si partenera sa la crime - Amy Adams - este obligat sa lucreze cu un agent FBI scapat de sub control - Bradley Cooper - pentru a pacali o serie de politicieni. In centrul povestii se afla si primarul din Camden, New Jersey - Jeremy Renner. Iar Jennifer Lawrence joaca rolul sotiei lui Christian Bale.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies