marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale, la prima auditie pentru rolul lui Batman: cum arata in costumul purtat de Val Kilmer si cum a impresionat pe toata lumea

Zilele aceasta, cei de la Warner Bros intentioneaza sa lanseze o versiune speciala a trilogiei The Dark Knight. Chiar inainte de premiera, pe internet a ajuns un clip de la prima auditie a lui Christian Bale pentru rolul Batman, inainte de a primi rolul in Batman Begins (2005).

Christian Bale, la prima auditie pentru rolul lui Batman: cum arata in costumul purtat de Val Kilmer si cum a impresionat pe toata lumea

In clip, Bale poarta costumul din Batman Forever, pe care l-a imbracat Val Kilmer in filmul anterior.  Fanii s-au bucurat enorm de mult sa-l vada pe actor, dar au avut parte si de o surpriza: Amy Adams apare si ea la auditie.
 

Christopher Nolan a vorbit despre cat de important a fost vocea lui Bale in procesul de creatie. Desi o parte dintre fani au fost nemultumiti de modul in care actorul si-a transformat vocea atunci cand purta costumul Cavalerului Negru, regizorul Nolan explica de ce a fost cea mai buna alegere. "Cred ca vocea lui Christian a fost unul dintre lucrurile care a impresionat cel mai mult la auditie. El a decis ca e nevoie de o alta voce, distincta, atunci cand nu este Bruce Wayne.

 


 

 

Cinefilii mai vigilenti au observat imediat ca Bale purta la auditie costumul de Batman pe care l-a purtat si Val Kilmer in Batman Forver.  Christian Bale a devenit in ultimii 8 ani unul dintre cei mai populari actori din lume. Fanii seriei The Dark Knight sunt de parere ca el a oferit cea mai buna interpretare a lui Batman.

 

Actorul galez a atras atentia publicului inca de la varsta de 13 ani, cand a jucat in filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile magnifice din  "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Inceputuri" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptatii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008) - filmul cu cele mai mari incasari din 2008, "Terminator - Salvarea" (2009), "Inamici publici" ( 2009) si  "Luptatorul" ( 2010). In 2012, Bale a jucat pentru ultima data rolul Batman in The Dark Knight Rises, filmul care a incheiat trilogia regizata de Nolan.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies