Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale, la prima auditie pentru rolul lui Batman: cum arata in costumul purtat de Val Kilmer si cum a impresionat pe toata lumea

Zilele aceasta, cei de la Warner Bros intentioneaza sa lanseze o versiune speciala a trilogiei The Dark Knight. Chiar inainte de premiera, pe internet a ajuns un clip de la prima auditie a lui Christian Bale pentru rolul Batman, inainte de a primi rolul in Batman Begins (2005).

Christian Bale, la prima auditie pentru rolul lui Batman: cum arata in costumul purtat de Val Kilmer si cum a impresionat pe toata lumea

In clip, Bale poarta costumul din Batman Forever, pe care l-a imbracat Val Kilmer in filmul anterior.  Fanii s-au bucurat enorm de mult sa-l vada pe actor, dar au avut parte si de o surpriza: Amy Adams apare si ea la auditie.
 

Christopher Nolan a vorbit despre cat de important a fost vocea lui Bale in procesul de creatie. Desi o parte dintre fani au fost nemultumiti de modul in care actorul si-a transformat vocea atunci cand purta costumul Cavalerului Negru, regizorul Nolan explica de ce a fost cea mai buna alegere. "Cred ca vocea lui Christian a fost unul dintre lucrurile care a impresionat cel mai mult la auditie. El a decis ca e nevoie de o alta voce, distincta, atunci cand nu este Bruce Wayne.

 


 

 

Cinefilii mai vigilenti au observat imediat ca Bale purta la auditie costumul de Batman pe care l-a purtat si Val Kilmer in Batman Forver.  Christian Bale a devenit in ultimii 8 ani unul dintre cei mai populari actori din lume. Fanii seriei The Dark Knight sunt de parere ca el a oferit cea mai buna interpretare a lui Batman.

 

Actorul galez a atras atentia publicului inca de la varsta de 13 ani, cand a jucat in filmul "Imperiul soarelui" (1987). Au urmat rolurile magnifice din  "American Psycho" (2000), "Equilibrum" (2002), "Batman - Inceputuri" (2005), "Prestigiul" (2006), "I'm Not There" (2007), "Drumul dreptatii/ 3:10 To Yuma" (2007), "Cavalerul negru" (2008) - filmul cu cele mai mari incasari din 2008, "Terminator - Salvarea" (2009), "Inamici publici" ( 2009) si  "Luptatorul" ( 2010). In 2012, Bale a jucat pentru ultima data rolul Batman in The Dark Knight Rises, filmul care a incheiat trilogia regizata de Nolan.

 

 

 


Galerie foto

Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies