marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Bale urca pe Everest: care este noul film al actorului

Omul care a salvat Gotham City de tot felul de pericole in rolul lui Batman se pregateste de cea mai grea misiune a sa in filme.

Christian Bale urca pe Everest: care este noul film al actorului

Starul din trilogia The Dark Knigh, Christian Bale este dorit pentru a juca intr-o drama emotionanta despre supravietuire - numita Everest.


Filmul se inspira dintr-un caz real petrecut in 1996, cand 3 echipe de alpinisti au fost lovite de o furtuna puternica incercand sa escaladeze Everestul, 8 oameni pierzandu-si viata. Baltasar Kormakur, cunoscut pentru Contraband (2012) va regiza filmul care are un buget de 20 de milioane de $, scrie Hollywood Reporter.
 

Povestea a fost facuta cunoscuta mai intai de romanul lui Jon Krakauer, Into Thin Air. Si cei de la Sonny planuiesc un film cu subiect asemanator cu Tom Hardy in rolul principal.


Christian Bale il va juca pe Rob Hall, liderul unei echipe de alpinisti din Noua Zeelanda. Filmarile vor incepe la vara in Islanda. Pana atunci actorul trebuie sa debuteze pe platourile de la noul film al lui David O. Russell cu care a lucrat pentru The Fighter. Cei doi colaboreaza din nou  la un film despre o investigatie FBI din 1970 cand mai multi congresmeni americani au fost condamnati la inchisoare. Filmul nu are inca un tilul, insa are o distributie de zile mari: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Jeremy Renne, Amy Adams.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies