marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christian Slater: actorul din serialul Necunoscutii s-a casatorit

Actorul Christian Slater s-a casatorit cu iubita sa, Brittany Lopez, intr-o ceremonie neprogramata, spontana, in statul american Florida.

Christian Slater: actorul din serialul Necunoscutii s-a casatorit

Starul american, in varsta de 44 de ani, si iubita sa din ultimii trei ani, Brittany Lopez, s-au casatorit, luni, la Tribunalul din Coral Gables, un oras din statul Florida. Informatia a fost confirmata de agentul de presa al actorului, informeaza site-ul revistei People.


Christian Slater si Brittany Lopez s-au logodit in aceasta vara si planuiau sa organizeze o ceremonie de nunta la sfarsitul anului.


Luni, actorul si logodnica sa au mers la Curtea Districtuala din Coral Gables pentru a-si obtine licenta de casatorie, insa, odata ajunsi acolo, au decis, spontan, sa se casatoreasca imediat.
Dupa semnarea actelor oficiale, fotografiile de nunta au fost realizate de un functionar al tribunalului.

 


In afara de "Numele trandafirului", unde Christian Slater a jucat rolul tanarului calugar aflat in serviciul personajului interpretat de Sean Connery, actorul s-a remarcat cu rolurile din "True Romance" (1993), "Interviu cu un vampir" (1996), "Mesaje secrete" (2002), dar si "Bobby" (2006).

 


Acesta este cel de-al doilea mariaj pentru Christian Slater. Actorul american a fost casatorit in perioada 2000-2007 cu Ryan Haddon, cu care are doi copii - Jaden Christopher, nascut in 1999, si Eliana Sophia, nascuta in 2001.


Sursa: Mediafax.ro


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies