marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Nymphomaniac: Christian Slater s-a facut numai muschi pentru filmul erotic al lui Lars von Trier, cum arata in posterul controversat

Lars Von Trier nu se da in laturi de la nimic cand vine vorba de filmele sale socante.  Promovarea noului sau film, Nymphomaniac, continua cu lansarea unei serii de postere. Pe afise, create speciael pentru fiecare personaj, apar toti actorii principali ai filmului, in ipostaze erotice.

Nymphomaniac: Christian Slater s-a facut numai muschi pentru filmul erotic al lui Lars von Trier, cum arata in posterul controversat

GALERIE FOTO 14 postere cu personajele din Nymphomaniac


14 personaje cheie vor fi in Nymphomaniac, filmul erotic cu care regizorul danez se pregateste sa socheze inca o data.  In imagini, apar Shia LaBeouf, Uma Thurman, Stellan Skarsgard, Williem Dafoe sau Charlotte Gainsbourg. Insa cel care a atras atentia este Christian Slater care s-a facut numai muschi pentru filmul danezului Lars von Trier. Actorul a surprins cu corpul sau si transformarea fizica, iar fanii sunt curiosi sa vada ce rol va avea in filmul controversat.

 


 

 

«Necunoscutii » ascund cele mai interesante povesti. Trebuie doar sa le descoperi. In fiecare vineri de la 20:00, ai 2 episoade la ProCinema.


Nymphomaniac
este un fel de jurnal erotic al unei nimfomane, interpretata de Charlotte Gainsbourg, din perioada adolescentei, pana la varsta de 50 de ani. Mai precis, pana in momentul in care este gasita lesinata de un barbat jucat de Stellan Skarsgard, cel caruia i se si confeseaza ulterior.
 

Filmul ii are in distributie pe Charlotte Gainsbourg,  Stellan Skarsgard, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Connie Nielsen, Willem Dafoe si Uma Thurman. Shia LaBeouf a declarat ca filmul contine scene reale de sex. Acesta a  mai spus ca a obtinut rolul dupa ce i-a trimis regizorului o filmare cu el si prietena lui in timp ce faceau sex.

 


Se pare ca filmul va fi divizat in 2 parti si va dura timp de 5 ore, fiecare diviziune avand o lungime de doua ore si jumatate...ca si cum asta nu ar fi fost de ajuns, Lars von Trier se gandeste sa realizeze si o mini-serie televizata care sa continue povestea interesanta.” Regizorul a mai adaugat ca se gandeste sa faca doua variante ale filmului, una mai … diluata, pentru publicul larg si alta necenzurata. "Filmul acesta e unul explicit sexual, insa nu va asteptati sa va puteti masturba la el, caci nu va fi material bun pentru asta", a marturisit regizorul.

Potrivit site-ului norvegian Montages, o versiune alternativa si explicita a filmului va fi prezentata la Festivalul de la Cannes 2014, la cateva luni dupa lansarea in cinematografe a versiunii oficiale, care ar urma sa aiba loc in aceasta iarna. Precum in versiunea originala, Stacy Martin si Charlotte Gainsbourg, actritele din rolurile principale, sunt dublate de artiste de filme porno in timpul scenelor sexuale evidente.
 

Nymphomaniac se va lansa prima data in Danemarca, iar producatorii vor organiza o premiera de gala chiar inainte de Craciun. "Acest film are niste efecte vizuale care schimba cu totul modul in care ne imaginam astfel de povesti. Filmul se afla in post-productie, iar Lars lucreaza intens la partea a doua a peliculei. Plus, ce e mai potrivit de Craciun decat un astfel de film?" a glumit Peter Aalbæk Jensen, CEO-ul companiei Zentropa, care produce filmul.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies