marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christina Applegate, Chris Hemsworth si Ed Helms intra in „Vacanta cu peripetii”, din 28 august, la cinema, o comedie spumoasa

Noua generatie Griswold isi face iar de cap si starneste hohote de ras. Productia New Line Cinema „Vacanta cu peripetii/Vacation” ii aduce impreuna pe marile ecrane, din 28 august, pe Ed Helms si Christina Applegate intr-o calatorie de familie care se transforma rapid intr-o aventura nefasta.

Christina Applegate, Chris Hemsworth si Ed Helms intra in Vacanta cu peripetii , din 28 august, la cinema, o comedie spumoasa

Filmul marcheaza debutul regizoral al echipei Jonathan Goldstein si John Francis Daley. Urmand exemplul tatalui si sperand sa obtina o apropiere a familiei sale, Rusty Griswold (Helms) isi surprinde sotia (Applegate) si pe cei doi fii ai sai cu o calatorie de-a lungul tarii catre parcul de distractii Walley World.  

 

 


Din distributie mai fac parte Skyler Gisondo („O noapte la muzeu: Secretul faraonului”) si Steele Stebbins („O casa bantuita 2”) care sunt copiii lui Risty, James si Kevin, iar Chris Hemsworth (filmele „Thor”) este Stone Crandall, cumnatul cu o cariera de succes al lui Rusty. Leslie Mann („Cealalta femeie”) este sotia lui Stone, sora lui Rusty, Audrey, iar Beverly D’Angelo si Chevy Chase revin in rolurile lui Ellen si Clark Griswold din comediile clasice „Vacanta cu peripetii”.

Goldstein & Daley („Sefi de cosmar si „Sa ploua cu chiftele 2”) au scris scenariul, pornind de la personajele create de John Hughes. David Dobkin („Judecatorul”, „Spargatorii de nunti”) si Chris Bender („Noi suntem familia Miller” si „Sefi de cosmar 2”) au produs „Vacanta cu peripetii”, alaturi de Marc S. Fischer, Jeff Kleeman, Toby Emmerich, Richard Brener, Samuel J. Brown si Dave Neustadter, care au fost producatori executivi.

Echipa de creatie i-a inclus pe directorul de imagine Barry Peterson (filmele „Jump Street”, „Noi suntem familia Miller”), scenograful Barry Robison („Spargatorii de nunti”, „Pitch Perfect”), editorul Jamie Gross si creatoarea de costume Debra McGuire („Ted”). Muzica ii apartine lui Mark Mothersbaugh.

New Line Cinema prezinta, o productie Benderspink/Big Kid Pictures, „Vacanta cu peripetii”. Lansat in premiera in cinematografele din Romania pe 28 august, filmul va fi distribuit international de Warner Bros. Pictures, o companie a Warner Bros Entertainment.


 


Galerie foto


Modifică setările cookies