marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Christopher Walken: actorul va juca in rolul unui mafiot intr-un film regizat de Clint Eastwood


Actorul american Christopher Walken va interpreta rolul mafiotului Angelo "Gyp" DeCarlo, in adaptarea cinematografica a musicalului "Jersey Boys", in regia cineastului Clint Eastwood.

Christopher Walken: actorul va juca in rolul unui mafiot intr-un film regizat de Clint Eastwood


Actorul american, in varsta de 70 de ani, cunoscut pentru rolurile amenintatoare din "Vanatorul de cerbi/ The Deer Hunter" si "Iubire adevarata/ True Romance", este si un dansator experimentat, jucand in "West Side Story" inainte de a deveni actor, informeaza bbc.co.uk. El si-a aratat calitatile de dansator si in videoclipul formatiei Fatboy Slim "Weapon of Choice".

 

 Adaptarea cinematografica a musicalului "Jersey Boys" - care prezinta istoria trupei Four Seasons - a avut o istorie turbulenta. Filmul trebuia sa fie produs initial de studiourile Warner Bros. si sa il aiba ca regizor pe Jon Fabreau, cel care a realizat si "Omul de otel/ Iron Man", insa directorii grupului Warner au decis sa blocheze acest proiect cinematografic in noiembrie 2012.

 


Proiectul a fost resuscitat in luna mai a anului acesta, cand celebrul actor american Clint Eastwood a acceptat sa regizeze pelicula. e asemenea, revista Variety a anuntat saptamana trecuta ca John Lloyd Young, Erich Bergen si Michael Lomenda vor juca in filmul "Jersey Boys".
"Jersey Boys" este un musical creat sub forma unui documentar, care relateaza infiintarea, ascensiunea, succesul si in final destramarea trupei rock'n'roll din anii '60 The Four Seasons.

 


Acest musical a avut premiera pe Broadway in 2005 si de atunci a fost prezentat in cadrul unui turneu in America de Nord si a avut reprezentatii pe West End din Londra, la Las Vegas, Chicago, Toronto, Melbourne si Singapore. Spectacolul a castigat in 2006 patru premii Tony, inclusiv la categoria "cel mai bun musical", si in 2009 a fost recompensat cu prestigiosul Laurence Olivier Award la aceeasi categorie.


Clint Eastwood, nascut in 1930, a castigat cinci premii Oscar ca actor, regizor si producator. Si-a inceput cariera de actor jucand in cateva productii neinsemnate ale studiourilor Universal, dar primele succese le-a avut in filmele western regizate de Sergio Leone: "Pentru un pumn de dolari" (1964), "Pentru cativa dolari in plus" (1965) si "Cel bun, cel rau, cel urat" (1966). Filmele sale au fost apreciate de critici si de public, cele mai mari succese inregistrandu-le cu productiile "Necrutatorul" (1992), "In bataia pustii" (1993), "Podurile din Madison County" (1995), "O fata de milioane/ Million Dollar Baby" (2004), "Scrisori din Iwo Jima" (2006) si "Steaguri pline de glorie" (2006).

 


Christopher Walken este un prolific actor american de teatru si film, care a interpretat peste o suta de roluri in diverse productii cinematografice si de televiziune, castigator al premiului Oscar pentru rol secundar in 1978, gratie prestatiei sale din filmul "Vanatorul de cerbi". Alte roluri notabile au fost cele din "Perspectiva unei crime" (1984), "Afacere de familie" (1986), "King of New York" (1990), "Batman revine" (1992), "Pulp Fiction" (1994) si "Prinde-ma! Daca poti" (2002), pentru care a primit o a doua nominalizare la Oscar. El a aparut si in videoclipurile unor artisti de marca, precum Madonna si Fatboy Slim.

 

Sursa: Mediafax.ro


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies