marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chuck Norris, impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex

Dupa ce “l-a pus la colt” pe presedintele american Barack Obama in scrisoarea deschisa pe care i-a adresat-o imediat dupa castigarea alegerilor, Chuck Norris, actorul cu care telespectatorii Pro Cinema se pot intalni de luni pana miercuri, de la ora 17:30, in serialul “Walker, politist texan” i-a din nou atitudine.

Chuck Norris, impotriva casatoriilor intre persoane de acelasi sex

De data aceasta, motivul nemultumirii lui “Walker, politist texan” este legat de dorinta unora dintre americani de legalizare a casatoriilor gay.

Intr-un articol aparut pe site-ul Townhall.com si intitulat “Daca democratia nu functioneaza, incercati anarhia”, Chuck Norris, ca de altfel o mare parte a americanilor, s-a declarat un “suporter” al ideii conform careia casatoria reprezinta o uniune dintre un barbat si o femeie si s-a referit la natura sacra a acestei legaturi.

Raspunsul partii adverse nu a intarziat sa apara:

“Bineinteles Norris respecta legatura sacra a casatoriei si de aceea a fost casatorit, a divortat si s-a casatorit din nou si tot de aceea are o fiica pe care a cunoscut-o dupa varsta de douazeci de ani, pentru ca provenea dintr-o legatura extraconjugala. Persoanele gay vor sa se bucure si ele de aceleasI privilegii si din aceasta cauza ni se pare incorect ca tocmai Chuck Norris sa nu ne inteleaga”, au comentat acestia.

Vedeta din “Walker, politist texan nu a dat inca nici un raspuns, dar la cat de implicat este acesta in problemele societatii americane, probabil ca replica sa nu va intarzia.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies