marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Doug Anthony Hutchinson, actorul din LOST, s-a insurat cu o cantareata de muzica country in varsta de 16 ani

Se spune ca nu conteaza anii si ca varsta e doar o cifra, iar Doug crede cu totul in zicalele acestea, astfel incat s-a casatorit c-o femeie mai tanar cu 35 de ani ca el.

Doug Anthony Hutchinson, actorul din LOST, s-a insurat cu o cantareata de muzica country in varsta de 16 ani

Cei doi, tanara aspiranta la statutul de cantareata de country, Alexis Stodden si interpretul lui Horace Godspeed din serialul Lost, s-au casatorit in luna mai in Las Vegas.

Hutchinson in varsta de 51 de ani a postat fericitul anunt pe pagina sa personala:

Doug Anthony Hutchison si Courtney Alexis Stodden au devenit sot si sotie, vineri, 20 mai 2011, la 12 pm, in Capela Mica a Florilor din Las Vegas, Nevada. Domnul si Doamna Hutchinson locuiesc impreuna in Hollywood Hill impreuna cu cainii lor, Everette si Tuna.

De asemenea a impartasit si parerile sale despre diferenta de varsta site-ului E! Online:

Suntem constienti ca diferenta mare de varsta a starnit controverse. Dar suntem foarte indragostiti si vrem sa transmitem mesajul ca adevarata dragoste n-are varsta.

Sursa: www.people.com/


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies