marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Chuck Norris și David Carradine, față în față în Lupul singuratic

Deschidem seria de filme cu inegalabilul Chuck Norris cu acest action movie clasic.

Chuck Norris și David Carradine, față în față în Lupul singuratic
Arme de asalt, explozii spactaculoase, cascadorii riscante și lupte corp la corp cum numai în filmele de acțiune din anii ’80.
 
Doi giganți ai ecranului, Chuck Norris (pe care îl știți și din seria „Walker, Polițist texan” ori mai recentul „The Expendables 2”) și David Carradine (celebru pentru serialul „Kung Fu” din anii '70, unde interpreta rolul lui Kwai Chang Caine, precum si din rolul pe care l-a avut în „Kill Bill” Vol. 1 și 2, unde îl interpreta pe Bill), ambii posesori de centuri negre în artele marțiale, se înfruntă în clasicul film „Lupul singuratic”.



 

Și aici, Chuck Norris are eternal său rol de ranger texan, J.J. McQuad, căruia traficanții de arme, conduși de Rawley Wilkes, îi răpesc partenerul, fiica și chiar și câinele. 



 

 
Un film de gen western spaghetti, cu o intrigă bine construită, în care protagoniștii au numeroase ocazii să-și demonstreze din plin talentele în arte marțiale.

 

 

Filmul „Lupul singuratic”/„Lone Wolf McQuade” (1983) este difuzat la Pro Cinema luni seară de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:45.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies