marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Teaser pentru "London Has Fallen", cu Gerard Butler, lansat intr-un moment nepotrivit, la comemorarea a 10 ani de la atentatele sangeroase. Imaginile cu Londra devastata de teroristi i-au infuriat pe fani

In presa de specialitate a fost publicata prima fotografie oficiala din filmul "London has fallen", urmarea cunoscutului "Olympus has fallen", in care se intorc Gerard Butler, Aaron Eckhart si Morgan Freeman.

Teaser pentru London Has Fallen , cu Gerard Butler, lansat intr-un moment nepotrivit, la comemorarea a 10 ani de la atentatele sangeroase. Imaginile cu Londra devastata de teroristi i-au infuriat pe fani

Despre ce este vorba in film:

 

Conform Worst Previews, dupa moartea premierului britanic, inmormantarea sa devine principala tinta a unei organizatii teroriste, care vrea sa ucida pe cei mai puternici lideri ai lumii. De asemenea, teroristii vor sa devasteze Londra si sa puna in aplicare un plan ingrozitor de stapanire a oamenilor.

 

Singura speranta pentru oprirea teroristilor se afla la presedintele SUA (Eckhart), la seful serviciilor secrete americane (Butler) si la un agent MI6 (Riley), care, pe buna dreptate, nu au incredere in nimeni.

 

 

 

Insa, multi au criticat faptul ca producatorii au lansat trailerul in apropierea comemorarii a 10 ani de la atentatele care au insangerat Londra si la scurt timp dupa atentatele din Tunisia, petrecute in urma cu cateva zile. Criticii considera ca este o lipsa de sensibilitate fata de victime si familiile acestora si ca lansarea trailerului putea fi mutata in alta perioada. Cinefilii au fost ingroziti de scenele de groaza din film, in care Big Ben-ul este lovit.  "Nu este prima data cand Hollywood-ul este insensibil. Daca povestea este despre terorsim, atunci este un subiect delicat. Recent, oameni au murit in Tunisia din cauza atacurilor teroriste. Cred ca sunt imagini total nepotrivite in acest context mondial." a spus Philip Nelson de la The Tavistock Square Memorial Trust, conform The Independent.

 

 

Pe langa imaginile cu obiective din Londra distruse de mana teroristilor, trailerul are si un mesaj care fatidic. "In 2013 a cazut Olympus, in 2016 va fi distrusa Londra", o replica ce face referire la actiune si anul lansarii filmului, dar care este total nepotrivita in aceste clipe. Mai multi utilizatori s-au plans pe Twitter de insensibilitatea de care au dat dovada producatorii.

 

 

 

 

 

Acest film este regizat de Babak Najafi si va ajunge in cinematografe pe 22 ianuarie 2016.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies