marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Olympus Has Fallen se transforma in London Has Fallen. Cand va fi lansat sequel-ul in care vor reveni Gerard Butler si Aaron Eckhart

Dupa ce anul trecut a fost facut anuntul despre realizarea unui sequel pentru Olympus Has Fallen, producatorii au dat publicitatii si data de lansare.

Olympus Has Fallen se transforma in London Has Fallen. Cand va fi lansat sequel-ul in care vor reveni Gerard Butler si Aaron Eckhart


Gerard Butler si Aaron Eckhart vor face parte si din distributia noului proiect care se va numi London Has Fallen, urmand ca acesta sa fie lansat pe 2 octombrie 2015.


In sequel, echipa lui Mike Banning (Gerard Butler) lucreaza cu un agent MI6 pentru oprirea unui atac terorist care ar urma sa se desfasoare in timpul funerariilor Prim Ministrului Britanic.
 


Morgan Freeman, Angela Bassett si Radha Mitchell vor reveni la personajele lor, singura necunoscuta principala din acest moment fiind regizorul filmului. Antoine Fuqua, cel care s-a ocupat de realizarea productiei Olympus Has Fallen, a anuntat ca nu va face parte din echipa viitorului proiect.


In Olympus Has Fallen, Gerard Butler il salveaza pe cel mai puternic om din lume, presedintele Statelor Unite ale Americii in Olympus Has Fallen. Mike Banning (Gerard Butler) este un agent special, care incearca sa traiasca o viata normala dupa ce a suferit o tragedie cumplita. Insa, toate acestea se schimba atunci cand niste teroristi se infiltreaza in Casa Alba si il tin osatic pe Presedinte, interpretat de Aaron Eckhart. Prins si el in Casa Alba, Banning este singurul om care-l poate salva pe presedinte si devine omul cheie in operatiunea de salvare a celor de la securitate, divizie condusa de Morgan Freeman.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies