marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cine îi poate face față lui Samuel L. Jackson, cel mai dificil vecin?

Credeai că tu ai probleme cu vecinii? Nu ai văzut ce-ți poate face un ofițer de poliție care e chitit să te facă să te muți.

Cine îi poate face față lui Samuel L. Jackson, cel mai dificil vecin?
Vechea animozitate dintre vecini este transpusă într-un film cu tente comice și dramatice, despre turnura pe care o poate lua prejudecata vizavi de relațiilor interrasiale.
 
Tinerii proaspăt căsătoriți Chris (Patrick Wilson) și Lisa Mattson (Kerry Washington) sunt fericiți că au reușit să se mute în California, în ceea ce pare a fi casa visurilor lor. La scurtă vreme, însă, ei fac cunoștință cu vecinul lor, Abel Turner (Samuel L. Jackson), un polițist foarte dur și riguros, care s-a transformat într-un fel de câine de pază al întregului cartier și care se arată extrem de revoltat de relația amoroasă interrasială dintre soții Mattson.


 
Odată cu trecerea timpului, polițistul devine tot mai ostil și mai agresiv cu tinerii soți, încercând să îi alunge din propria lor casă. Aceste răuvoitoare intervenții în intimitatea lor, precum și permanenta hărțuire la care sunt supuși, îi determină pe Chris și Lisa să riposteze la randul lor, această revoltă luând o turnură neașteptată și soldându-se cu consecințe dramatice.


 
Filmul „Mărul discordiei“/„Lakeview Terrace“ (2008) este difuzat joi seară la Pro Cinema de la ora 23:00.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies