marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Arătați cu degetul, Ashton Kutcher și Mila Kunis și-au semnat singuri ieșirea din showbiz?

Îndrăgitul cuplu de actori se confruntă cu cea mai dură criză de imagine, care a dus la stigmatizarea lor la Hollywood.

Arătați cu degetul, Ashton Kutcher și Mila Kunis și-au semnat singuri ieșirea din showbiz?
Ashton Kutcher și Mila Kunis, actorii care s-au cunoscut de foarte tineri pe platourile de filmare ale serialului „That ’70s Show“ (1998-2006), au găsit de cuvință să-și susțină prietenul și colaboratorul, pe actorul Danny Masterson, în procesul în care a fost acuzat de agresiune sexuală.
 
Neluând în considerare niciun moment că fostul lor coleg de show ar fi putut fi vinovat, Ashton Kutcher și Mila Kunis au mers până într-acolo încât i-au scris judecătorului o scrisoare deschisă de susținere a prietenului lor, inculpat într-unul dintre cele mai dezbătute cazuri de abuz sexual din showbiz, expunându-se oprobriului public, în condițiile în care Kutcher conducea o fundație menită să protejeze minorii de astfel de agresiuni.
 
Potrivit celor de la „Variety“, fostul soț al lui Demi Moore a menţionat în scrisoarea sa că Masterson este un „model demn de urmat“, iar Kunis că actorul are „un caracter ireproşabil“.



 
Totul s-a finalizat în defavoarea cuplului, după ce Danny Masterson, care a cunoscut faima după apariţia în sitcomul „That '70s Show” (1998-2006), a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru violarea mai multor femei. Imediat după anunţarea sentinţei, presa americană i-a stigmatizat pe Kutcher și Kunis, iar comunitatea de fani i-a pus la zid, bătându-le obrazul că i-au luat apărarea unui violator.


 
În consecință, cuplul de actori a decis să apare într-o înregistrare cu un mesaj de scuze în care precizează că „sprijinul lor este direcţionat către victime“. Din păcate, mesajul lor a inflamat și mai mult spiritele, iar acum nimeni nu mai vrea să fie asociat cu Ashton și cu Mila. Cel puțin până când lumea va uita complet de acest scandal.


FOTO: Profimedia


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies