marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ciocanul lui Thor a aterizat in Piata Unirii din Bucuresti: cum este promovat Thor: The Dark World in Romania

Cu 8 zile inainte de sosirea stapanului sau la Bucuresti, Mjolnir, faimosul ciocan care ii transporta pe zeul Thor prin cosmos a aterizat in Piata Unirii.  Inalt de peste 3 metri, ciocanul este menit sa promoveze cea mai noua productie Marvel „Thor: Intunericul”.

Ciocanul lui Thor a aterizat in Piata Unirii din Bucuresti: cum este promovat Thor: The Dark World in Romania

Fiind una dintre cele mai puternice arme din mitologia nordica, se spune despre Mjolnir ca ar putea nivela muntii. Conform legendelor din benzile desenate Marvel, ciocanul fermecat a fost realizat dintr-o stea neutronica si a fost folosit intai de Odin, regele Asgardului. Pentru a primi ciocanul de la Odin, Thor a fost supus de acesta unor grele incercari, menite sa ii dovedeasca regelui ca fiul sau merita sa fie posesorul unei arme atat de puternice.

 

 

Ciocanul cu puteri nelimitate poate lovi oricat de puternic, nu rateaza tinta si nu zboara niciodata atat de departe incat sa nu-si mai gaseasca drumul inapoi spre Thor. In plus, legendarul Mjolnir a  supravietuit exploziilor gigantice distrugatoare de planete si are suficienta forta incat sa distruga o galaxie intreaga sau chiar o mare parte din Univers. De asemenea, ciocanul ii ofera stapanului sau puteri care ii permit sa controleze anumite forte ale Universului, precum gravitatia, vremea sau spectrul electromagnetic.
Ciocanul amplasat in Piata Unirii anunta venirea zeului Thor in Romania, odata cu lansarea pe marile ecrane a productiei Marvel “Thor: The Dark World/Thor: Intunericul”.

 

 

 


In film, zeul (interpretat de Chris Hemsworth) porneste intr-o aventura intergalactica, alaturi de Jane Foster (Natalie Portman) si Loki (Tom Hiddleston), pentru a salva universul de la intuneric etern.


Spectatorii devin astfel partasi la povestea celui mai periculos razboi pe care Thor l-a purtat pana acum, cu un inamic caruia nici macar Asgardul nu-i poate face fata: Malakeith, reprezentantul razbunator al unei rase antice.


Filmul este adus in Romania de Forum Film.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies