marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

20 de lucruri pe care trebuie sa le stii despre Thor: The Dark World, povestea Zeului din Asgard va fi mai sumbra si mai spectaculoasa

Peste o luna si jumatate, fanii au ocazia sa vada noile aventuri ale lui Thor. Pe 8 noiembrie se va lansa si in Romania Thor 2: The Dark World, care se anunta a fi si mai spectaculos decat primul film. Cei de la Collider.com au avut ocazia sa mearga pe platourile de filmare si sa afle secretele productiei Marvel, regizata de Alan Taylor.

20 de lucruri pe care trebuie sa le stii despre Thor: The Dark World, povestea Zeului din Asgard va fi mai sumbra si mai spectaculoasa


Thor: The Dark World
continua aventurile lui Thor, marele razbunator, intr-o batalie epica in care trebuie sa salveze Pamantul si cele 9 regate din Asgard de pericolul unui dusman misterios care vrea sa cucereasca singur Universul. Dupa bataliile din Thor si The Avengers, Zeul Tunetului trebuie sa asigure ordinea in cosmos insa Malekith vrea sa se razbune si sa aduca intunericul peste Univers.

 

Fortat sa infrunte un inamic in fata caruia Odin si cei din Asgard raman neputinciosi, Thor se va imbarca in cea mai periculoasa calatorie a sa, care il va reuni cu Jane Foster, insa acesta va fi nevoit sa sacrifice totul pentru a salva omenirea.

Iata 20 de lucruri pe care trebuie sa le aflii despre Thor: The Dark World

1. Actiunea din Thor 2 au loc la un an dupa evenimentele din The Avengers. Povestea va avea loc jumatate pe Pamant, jumatate in Asgard.

2. Fanii vor avea ocazia sa vada mai mult din lumea celor 9 regate din Asgard.

 

 

3. Decizia de a converti filmul in format 3D a fost luata de producatori la jumatatea filmarilor, insa regizorul Taylor nu a facut nici o schimbarea majora viziunii sale in urma convertirii in format tridimensional.

4. Filmul infatiseaza efectele bataliei duse in The Avengers si cum va reactiona comunitatea din Asgard la cele intamplate, in care au fost implicati atat Thor, de partea super eroilor, cat si Loki, inamicul lor.


5. Producatorii au inclus o scena dedicata in intregimii reactiei lui Loki si vor afla daca regreta sau nu ce a facut in Thor sau The Avengers.
 

 


6. Personajele Marauders sunt dinafara celor 9 regate si isi vor uni fortele pentru deveni "pirati ai spatiului cosmic".

7. Tom Hiddleston s-a documentat foarte bine despre personajul sau Loki, a citit benzile desenate si chiar a ajuns sa ii ajute pe scenaristi in creionarea personajului asa cum va fi vazut in acest capitol.

8. Unele dintre scene au fost filmate in aceleasi platouri din Londra pe care le-a folosit George Lucas pentru Star Wars sau Stanley Kubrick pentru 2001: Odiseea spatiala.

 

9. Primul personaj cu care Thor s-a luptat in benzile desenate isi va face aparitia in acest film.

10. Cei de la Marvel au vrut un look original pentru Dark Elves si au investit foarte mult timp in desgin si costume.

 

11. Londra este sub atac iar una dintre bataliile importante are loc in capitala Marii Britanii.

12. Stonehenge va fi un element cheie in sequel.

13. Filmarile au avut loc in Londra, Islanda si Norvegia.

14. Odin isi va face aparitia pe Pamant.

 

 

 


15. Costumele tuturor personajelor sunt schimbate si modificate.

16. Atunci cand regizorul Alan Taylor, cunoscut pentru serialul Game of Thrones, a acceptat proiectul, a adus cu el si un nou scenarist si a dus povestea intr-o noua directie.

17. Malekith va avea o misiune de razbunare si motivele sale vor fi dezvaluite in acest film.

18. Heimdall (Idris Elba) are un rol mai consistent decat in primul film.

19. Regizorul Alan Taylor a considerat ca primul film avea o atmosfera mult prea senina si a vrut ca in doilea film sa recreeze atmosfera mitica a vikingilor.

20. Joss Whedon, regizorul si creatorul filmului The Avengers,  a fost de acord cu povestea, insa nu s-a ocupat de scenariu.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies