marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cody Walker a facut un gest impresionant in amintirea fratelui sau: de ce nimeni nu il va uita pe Paul Walker

Cody gaseste de fiecare data cate ceva pentru a tine vie amintirea fratelui lui, Paul Walker. Cody si logodnica lui participa alaturi de echipa Furiuos 7 la promovarea filmului. El a fost cel care a jucat rolul fratelui sau dupa ce acesta s-a stins din viata desi nu avusese nicio legatura cu lumea filmului pana la acea data. 

Cody Walker a facut un gest impresionant in amintirea fratelui sau: de ce nimeni nu il va uita pe Paul Walker

Cody se afla in Melbourne unde participa la promovarea filmului Furious 7 cand a fost dezvaluita imaginea regretatului actor intr-un mozaic stralucitor. 

 

Fratele regretatului actor a organizat o strangere de fonduri in memoria lui Paul. Fundatia de caritate Reach Out Worldwide este o organizatie de celebritati care strang fonduri pentru a ajutora pe cei care vor fi afectati di calamitati.

 

Atunci cand Paul Walker a murit, familia lui a cerut tuturor celor care au venit sa nu aduca flori sau amintiri, ci sa faca donatii pentru a sustine actiunile caritabile pe care le incepuse actorul.

 

Cody si logodnica lui participa alaturi de echipa Furiuos 7 la promovarea filmului. El a fost cel care a jucat rolul fratelui sau dupa ce acesta s-a stins din viata desi nu avusese nicio legatura cu lumea filmului pana la acea data. "Am fost onorat sa ii pot duce munca la bun sfarsit si a fost ocazia perfecta pentru ca eu si Caleb sa fim aproape in cele mai grele momente din viata noastra", a spus Cody Walker.

 

Actorul Paul Walker, devenit celebru gratie rolurilor din seria Fast and Furious, a murit in 2013 in urma unui accident de masina.

 

Masina a iesit de pe carosabil, s-a lovit de un stalp si a fost imediat cuprinsa de flacari. Ambii pasageri au fost declarati decedati la sosirea echipajelor de salvare.

 

Nacut in septembrie 1973, Paul Walker a devenit cunoscut in 1999, pentru rolul din Varsity Blues, desi debutase in universul cinematografic inca din 1985. 

 

Apogeul carierei l-a atins in 2001, atunci cand a fost selectat sa faca parte din distributia francizei Fast and Furious, rolul lui Brian O'Conner consacrandu-l la nivel mondial.

 

Paul Walker a jucat in The Fast and the Furious, 2 Fast 2 Furious, Fast & Furious, Fast Five, Fast and Furious 6 si Furious 7.

 

In afara de rolurile din Fast and Furious, Paul Walker a mai jucat in Eight Below, Into the Blue, She's All That and Takers si a aparut si in seria Expedition Great White, serie difuzata de National Geographic Channel.

 

Vezi aici imaginile!


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies