marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Vin Diesel, omagiu emotionant in memoria lui Paul Walker: gestul sau i-a impresionat pe fanii francizei Fast and Furious

Vin Diesel a fost prezent zilele trecute la MTV Movie Awards, unde a urcat pe scena pentru a-i inmana premiul pentru cea mai buna actrita lui Shailene Woodley. Actorul din Furious 7 si-a adus aminte ca ultima data cand a venit la aceasta gala a urcat pe scena alaturi de Paul Walker.

Vin Diesel, omagiu emotionant in memoria lui Paul Walker: gestul sau i-a impresionat pe fanii francizei Fast and Furious


Vin Diesel
isi aduce aminte cu orice ocazie de "fratele sau", Paul Walker. Starul a oferit unul dintre momentele emotionante de la editia din acest an a premiilor MTV Movie Awards. Acesta a urcat pe scena si si-a adus aminte de regretatul actor, Paul Walker si a prezentat noul cantec al lui Wiz Khalifa, "See You Again”, melodie in memoria actorului si folosita la finalul filmului.


Mai mult, actorul de 47 de ani a cantat cateva dintre versuri, in fata celor prezenti la gala, iar fanii au reactionat imediat, cu multe aplauze. Imediat dupa gala, Vin Diesel a oferit un interviu celor de la MTV, in care a vorbit, vizibil emotionant, despre succesul lui Furious 7. Diesel a declarat ca este extrem de fericit ca fanii au reactionat atat de bine si au fost intr-un numar urias sa vada ultima cursa a lui Paul Walker.
 

Furious 7 a devenit cel mai mare film din serie si va fi, probabil, primul care ajunge la 1 miliard de dolari incasari globale. Filmul a ajuns in 2 saptamani la incasari mondiale de aproape 800 de milioane de dolari si a spart toate recordurile.

Realizatorii filmului Fast and Furious 7 au avut de infruntat noi provocari si au apelat la celebra firma de efecte speciale, Weta, a lui Peter Jackson pentru a-l recrea digital pe Paul Walker. Cei de la Universal au refuzat sa ofere informatii despre "trucurile digitale"pe care le-au utilizat in filmarea scenelor pe care Paul Walker nu a mai apucat sa le filmeze. El a murit in noiembrie 2013, intr-un accident de masina, iar filmarile la Furious 7 erau in plina derulare.


Hollywood Reporter a aflat de la surse ca producatorii au colaborat cu firma Weta, recunoscuta pe plan mondial pentru efectele speciale deosebite realizate pentru seria Lord of The Rings, The Hobbit, dar si multe alte titluri. Firma este co-fondata de Peter Jackson si are in palmare 5 Premii Oscar pentru efecte speciale, 3 pentru Lord of The Rings si inca doua cu Avatar si King Kong.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies