marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cody Walker, unul dintre fratii lui Paul Walker, va juca in urmatoarele filme din seria Fast and Furious ? Vezi primele imagini alaturi de Vin Diesel in Fast and Furious 7

Cody Walker, unul dintre fratii mai tineri ai actorului Paul Walker - decedat intr-un tragic accident de automobil la sfarsitul anului 2013 -, va juca in urmatoarele filme ale francizei "Furios si iute".

Cody Walker, unul dintre fratii lui Paul Walker, va juca in urmatoarele filme din seria Fast and Furious ? Vezi primele imagini alaturi de Vin Diesel in Fast and Furious 7

Cody Walker i-a impresionat pe cineastii care filmeaza in aceasta perioada lungmetrajul "Fast & Furious 7", iar acestia au decis sa il distribuie pe fratele mai tanar al lui Paul Walker in viitoarele filme din aceasta franciza de succes, informeaza contactmusic.com. Cody, in varsta de 25 de ani, a preluat rolul interpretat de fratele sau, aparand ca o dublura a acestuia, pentru ca producatorii sa poata sa finalizeze mai multe scene importante din film.

 

 

 

 

 

Potrivit tabloidului britanic Daily Mail, care citeaza o sursa, Cody va juca un rol principal in viitoarele filme "Furios si iute". "Personajul jucat de Paul Walker, Brian O'Conner, se va pensiona. In schimb, fratele lui mai tanar se va alatura echipei. Desigur, Cody nu este un inlocuitor al lui Paul, insa producatorii au fost recunoscatori dupa ce el a acceptat sa ii ajute sa termine filmul, iar Cody este o persoana placuta si incantatoare", a adaugat aceeasi sursa. Filmarile deja au inceput, iar primele imagini au aparut deja pe internet. Cody apare alaturi de Jordana Brewster, dar si alaturi de Vin Diesel/

 


Filmul "Fast & Furious 7" va fi lansat pe marile ecrane pe 10 aprilie 2015.

 

 

 

 


Paul Walker si Roger Rodas, fost pilot de curse si vechi prieten al actorului, au murit pe 30 noiembrie 2013, dupa ce automobilul in care se aflau a depasit spatiul carosabil si s-a izbit de un stalp si de un copac, explodand la cateva secunde dupa impact. Actorul si prietenul sau participasera cu putin timp inainte la o gala de caritate organizata in beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

 


Dupa decesul lui Paul Walker, care se afla intr-un stadiu avansat al filmarilor pentru pelicula "Furios si iute 7", studiourile Universal au decis sa intrerupa productia filmului, inainte de a rescrie scenariul si de a incredinta scenele de actiune ramase fratilor lui Walker, Caleb si Cody.
Filmele din seria "Fast & Furious", cu Paul Walker si Vin Diesel in rolurile principale, au obtinut incasari totale de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial.

 

Sursa: Mediafax.ro

 

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies