marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Despagubire record de 50 milioane de $ pentru filmul Fast & Furious 7: tehnologia revolutionara folosita pentru a-l recrea pe Paul Walker a crescut bugetul productiei

Moartea neasteptata a lui Paul Walker, actorul principal din "Fast & Furious 7", a crescut costurile de productie ale filmului. Conform celor de la Hollywood Reporter, compania de asigurari ar trebui sa plateasca o suma record, de 50 de milioane de dolari.

Despagubire record de 50 milioane de $ pentru filmul Fast Furious 7: tehnologia revolutionara folosita pentru a-l recrea pe Paul Walker a crescut bugetul productiei

 

Producatorii filmului au fost nevoiti sa ridice cu mult bugetul alocat initial productiei Fast and Furious 7. Dupa ce actorul a murit anul trecut intr-un accident de masina, filmarile au fost oprite si reluate abia in luna aprilie a acestui an. Insa, costurile sunt mult mai ridicate.
 

 

 

Conform presei straine, ultimele scene vor fi filmate de fratii lui Paul Walker, dar echipa are nevoie de aparatura speciala pentru a folosi o tehnologie avansata care sa ii recreeze digital chipul lui Paul Walker. Cei de la studioul Universal sunt in negocieri cu asiguratorul pentru a achita costurile suplimentare, care au facut ca bugetul filmului sa ajunga la 250 milioane euro, fata de 200 milioane euro, cat era planificat.
 

 

 

 

Pentru finalizarea filmului, scenele cu Paul Walker sunt realizate cu ajutorul celor doi frati ai sai, Caleb si Cody, dar si cu un actor.  Filmarile se vor finaliza in iulie, cu o imagine in care apar 600 de persoane in orasul Rosamond, langa Bakersfield, California, scriu cei de la Hollywood Reporter.
 

 

Exista discutii intre studioul Universal si firma de asigurari FIREMAN'S Fund (companie specializata in asigurari pentru industria de divertisment) - pentru a fi acoperita suma record de 50 milioane euro, necesara finalizarii filmului.
 

 

 

 


Universal e convins de succesul seriei si vor sa o continue, chiar si fara Paul Walker, urmand sa lanseze si al optulea film, insa nu se stie cand.


 

Fast and Furious 7 se va lansa pe 10 aprilie 2015.
 


Galerie foto


Modifică setările cookies