marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Coldplay a lansat melodia Atlas, de pe coloana sonora a filmului The Hunger Games: Catching Fire: vezi videoclipul

Trupa Coldplay a lansat vineri piesa "Atlas", primul cantec dupa o pauza de doi ani in cariera grupului britanic, care va face parte din coloana sonora a filmului "Jocurile foamei: Sfidarea/ Hunger Games: Catching Fire", informeaza hollywoodreporter.com.

Coldplay a lansat melodia Atlas, de pe coloana sonora a filmului The Hunger Games: Catching Fire: vezi videoclipul


Cantecul este o piesa lenta, o balada, si a fost compus special pentru acest film produs de compania Lionsgate.

 

Cel de-al doilea film din seria "Jocurile foamei" ii prezinta pe cei doi protagonisti, Katniss (Jennifer Lawrence) si Peeta (Josh Hutcherson), incercand sa se readapteze la viata de zi cu zi, dupa evenimentele dramatice prezentate in primul film din aceasta franciza. Totul se schimba atunci cand ei sunt din nou obligati sa intre in arena cu ocazia celei de-a 75-a editii a acelor jocuri anuale. Actorii Liam Hemsworth, Lenny Kravitz, Donald Sutherland, Elizabeth Banks, Stanley Tucci si Woody Harrelson isi vor relua rolurile interpretate in primul film din serie, iar printre noii actori care vor juca in "Jocurile foamei: Sfidarea" se numara Philip Seymour Hoffman, Jeffrey Wright, Jena Malone si Sam Claflin.


"Atlas" este o piesa compusa special pentru acest film si a fost inregistrata in studioul trupei Coldply din Londra la inceputul acestui an.


Filmul "Jocurile foamei: Sfidarea" va avea premiera mondiala pe 11 noiembrie si va intra in circuitul cinematografic pe 22 noiembrie.


Trupa Coldplay, care ii are in componenta pe Guy Berryman, Jonny Buckland, Will Champion si Chris Martin, a vandut mai mult de 50 de milioane de discuri in toata lumea si a castigat numeroase trofee, inclusiv sapte premii Grammy si sapte Brit Awards.

 

 



Modifică setările cookies