marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Colin Farrell a confirmat ca va juca in Warcraft, adaptarea cinematografica a unui dintre cele mai iubite jocuri video: Scenariul este fantastic

In ultima perioada s-a zvonit ca rolul principal din productia „Warcraft” va fi jucat de catre Colin Farrell. Filmul va sta la baza renumitului joc video cu acelasi nume si va fi regizat de Duncan Jones. Actorul a confirmat faptul ca va fi implicat in proiect si chiar a laudat scenariul.

Colin Farrell a confirmat ca va juca in Warcraft, adaptarea cinematografica a unui dintre cele mai iubite jocuri video: Scenariul este fantastic

Intr-un interviu, Farell a marturisit ca este in tratative pentru obtinerea rolului si ca este incantat de scenariu: „Am discutat cu Duncan si am citit scenariul, este fantastic! Nu am luat la cunostiinta absolut totul legat de film, dar lumea respectiva ma atrage. Sigur va iesi ceva colosal.” Intrebat asupra personajului pe care ar dori sa-l interpreteze, acesta a spus ca nu stie exact, iar Duncan a adus replica: „Categoric este ceva pentru tine in pelicula asta.”

Cei de la ScreenCrush mai scriu ca Paula Patton este actrita dorita in rolul principal feminin.


Celebrele jocuri din serie sunt situate intr-un univers numit Warcraft, o lume fantastica introdusa de jocul Warcraft: Orcs and Humans in 1994. Desi la inceput jocul a fost incetinit de probleme de stabilitate si performanta, a devenit rapid cel mai popular MMORPG bazat pe plata lunara. In 2008 Blizzard Entertainment a anuntat ca numarul de jucatori activi, care platesc „la zi”, a trecut de 11,5 milioane.

 

Ca in majoritatea RPG-urilor, jucatorii controleaza un personaj creat de ei intr-o lume in continua dezvoltare, explorand relieful, ducand la indeplinirea de misiuni (questuri) date de NPC-uri (Non-playable characters - personaje controlate de computer), ucigand monstri si facand multe altele. Personajele sunt rasplatite cu bani, obiecte (iteme) si experienta, care le ajuta dandu-le mai multa putere si posibilitatea de a invata abilitati noi. De asemenea, jucatorii se pot lupta cu alti jucatori in dueluri sau razboaie impotriva inamicilor.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies