marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Colin Farrell, maturisiri cutremuratoare despre lupta sa cu drogurile dusa timp de 10 ani: Am fost la un pas de moarte

Aflat intr-un moment bun al carierei sale, Colin Farrell a facut o serie de dezvaluiri emotionante, actorul vorbind deschis despre problemele pe care le-a avut cu drogurile intr-un interviu acordat celor de la Daily Mail.

Colin Farrell, maturisiri cutremuratoare despre lupta sa cu drogurile dusa timp de 10 ani: Am fost la un pas de moarte

In varsta de 37 de ani, Colin Farrell a marturisit ca a fost dependent de droguri aproape 10 ani, salvarea sa venind atunci cand a jucat in Miami Vice si a descoperit ca are nevoie de ajutor si ca trebuie sa mearga la reabilitare.

 

Actorul a explicat ca ajunsese sa aiba o toleranta ridicata la droguri, pentru ca nu reusea sa se opreasca din consum si nici sa-si impuna niste limite. "Am pierdut controlul. Timp de cativa ani, luam aproape orice. Am avut o toleranta ridicata pentru o gama variata de droguri. Ajunsesem la punctul in care nu ma mai puteam tine pe picioare", a declarat starul care in acest sfarsit de an va juca alaturi de Tom Hanks in Saving Mr Banks.

 

"Am inceput sa beau si sa ma droghez de la 14 ani. A fost o schimbare dura. Era sa mor. Am fost unul dintre cei norocosi", a explicat acesta.

 

 

 

 

Actorul a fost prezent pe covorul rosu de la premiera filmului Saving Mr. Banks din cadrul Festivalului de Film de la Londra. Filmul, in care joaca Tom Hanks (in rolul lui Walt Disney) si actrita britanica Emma Thompson, va prezenta lupta dusa de directorii studiourilor Disney pentru a achizitiona drepturile de autor pentru romanele din seria "Mary Poppins". Scriitoarea australiana P.L. Travers a rezistat mult timp in fata eforturilor depuse de "mogulul" de la Hollywood Walt Disney, care incerca sa o convinga de faptul ca versiunea cinematografica a cartilor acesteia va fi o idee buna.

Potrivit presei americane, Walt Disney a avut nevoie de 14 ani pentru a o convinge si a fost constrans sa ii prezinte incapatanatei romanciere australiene scenariul filmului, pentru ca aceasta sa il aprobe.In timpul filmarilor de la inceputul anilor `60, Walt Disney si P.L Travers s-au contrazis de multe ori in privinta alegerii cantecelor, secventelor animate si a dialogurilor din film.

 

 

 

 


Relatia profesionala dificila dintre cineast si scriitoare a fost prezentata in biografia "Mary Poppins She Wrote", de Valerie Lawson, care a stat apoi la baza a doua documentare despre P.L. Travers. Filmul "Mary Poppins", regizat in 1964 de Robert Stevenson, a avut-o in rolul principal pe Julie Andrews, care a fost recompensata cu premiul Oscar pentru prestatia sa.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies