marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Colin Firth si Cameron Diaz, amuzati la premiera din Londra de scenele de nuditate din comedia Gambit

Colin Firth si Cameron Diaz au asistat ieri zambitori la premiera celei mai noi comedii scrise de fratii Coen. Cu o distributie spectaculoasa formata din Colin Firth, Cameron Diaz, Alan Rickman si Stanley Tucci, filmul Gambit aduce un jaf spectaculos de tablouri, multe zambete, dar si scene de nuditate.

Colin Firth si Cameron Diaz, amuzati la premiera din Londra de scenele de nuditate din comedia Gambit


Gambit
este o comedie mai aparte, iar numele scenaristilor clarifica lucrurile: ei sunt celebri frati Coen, care de data aceasta nu regizeaza si doar scriu povestea. Filmul ii are ca protagonisti pe Colin Firth si Cameron Diaz, care formeaza un cuplu de hoti ce vor sa pacaleasca un bogat colectionar de arta sa cumpere un Monet fals. Filmul este un remake al unei comedii din 1961 care ii avea ca protagonisti pe Michael Caine si Shirley MacLaine. In distributia noului film mai apar si actorii Stanley Tucci, Anna Skellern, Cloris Leachman si Alan Rickman.


In Gambit, Colin Firth joaca rolul unui curator care vrea sa-i dea o lovitura celui mai bogat om din Marea Britanie, Lionel Shahbandar, un colectionar de arta interpretat de catre Alan Rickman. Dean intentioneaza sa-i vanda acestuia un tablou fals, semnat de Monet.Dean apeleaza la PJ Puznowski ( jucata de Cameron Diaz) o blonda cowgirl din Texas care trebuie sa se dea drept femeia al carei bunic a descoperit tabloul respectiv la sfarsitul celui de-al doilea Razboi Mondial. Dean ajunge insa atat fermecat de partenera sa la jaf incat toate incep sa mearga prost, din orice punct de vedere.

 

 

Cameron Diaz a aratat cat de seducatoare este la 40 de ani pe covorul rosu de la premiera din Londra unde a fost insotita de partenerul din Gambit, celebrul actor britanic Colin Firth (52 de ani). Atat Cameron Diaz, cat si Colin Firth si Alan Rickman apar goi sau aproape goi in film.


"Nuditatea da mai multa demnitate si eroticism decat te-ai fi asteptat iar de asta se ocupa Cameron. Nu e nimic gratuit, totul are un scop. Iar Alan Rickman nu si-a dat seama atunci cand filma gol ca se afla in fata unui perete de sticla prin care il putea vedea tot districtul financiar al Londrei" a declarat amuzat Colin Firth.
 

Colin Firth a fost amuzat si de cateva dintre imaginile promotionale ale filmului in care apare cu pantalonii ...uzi, insa nu a vrut sa dezvaluie motivul.


 

 

 

Sursa foto: Getty

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies