marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Michael Fassbender ajunge un scriitor genial, alaturi de Colin Firth: cei doi vor juca impreuna in filmul biografic "Genius"

Visul multor doamne si domnisoare s-a implinit: doi dintre cei mai rafinati si carismatici actori ai momentului, Colin Firth si Michael Fassbender, vor juca impreuna pentru prima data, in filmul biografic Genius.

Michael Fassbender ajunge un scriitor genial, alaturi de Colin Firth: cei doi vor juca impreuna in filmul biografic Genius

Pelicula este inspirata de romanul biografic Max Perkins: Editor of Genius, scris de A. Scott Berg si se va concentra pe relatia speciala dintre cel mai mare agent literar, Max Perkins (Colin Firth) si celebrul scriitor american Thomas Wolfe (Michael Fassbender), o relatie care le va schimba vietile pentru totdeauna.

Max Perkins a fost unul dintre cei mai influenti oameni din domeniul editorial si este considerat printre cei mai mari agenti literari, lucrand cu nume mari ca Ernest Hemingway, F. Scott Fitzgerald sau Thomas Wolfe.


Thomas Wolfe este considerat unul dintre cei mai mari romancieri ai secolului XX din SUA si apreciat pentru modul in care a reflectat cultura si obiceiurile epocii in romanele sale, dar si a perspectivei sale sofisticate si analitice. El a devenit foarte popular in timpul vietii sale in SUA si a cunoscut succesul inca din tinerete, devenind cel mai cunoscut scriitor din Carolina de Nord, insa era recunoscut pentru personalitatea sa puternica.

 

Dupa moartea acestuia, celebrul William Faulkner a spus despre Wolfe ca ar fi fost cel mai talentat scriitor din generatia sa. 

Scenariul va fi semnat de John Logan, care a fost co-scenarist si la Skyfall, cel mai recent film din seria Bond. La carma filmarilor se va afla Michael Grandage, care debuteaza ca regizor cu aceasta pelicula.

 

Cei de la FilmNation Entertainment au confirmat azi faptul ca ambii actori au acceptat proiectul. "John Logan, Colin Firth si Michael Fassbender sunt niste oameni extraordinar de talentati, alaturi de care ne simtim mandri sa facem acest film. Speram ca aceasta poveste uimitoare sa cucereasca publicul din intreaga lume" au spus regizorul filmului, Michael Grandage si producatorul James Bierman.

 

Pentru anul viitor, Michael Fassbender pregateste thriller-ul The Counselor, regizat de Ridley Scott, dar si drama 12 Years of Slave, a treia sa colaborare cu regizorul Steve McQueen.

 

Colin Firth are si el destule proiecte in urmatorii ani, printre care Gambit, in care joaca alaturi de Cameron Diaz, dar si drama The Railway Man, care se va lansa in 2013. Actorul ar putea reveni si intr-o continuare pentru marele sau succes, pentru care a primit Oscarul, The King's Speech/Discursul Regelui.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies