marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"Comoara Nationala 2", pe primul loc in box office-ul nord-american

"Comoara Nationala: Cartea Secretelor", pelicula ce il are ca protagonist pe Nicolas Cage, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american, dupa ce a incasat 65 de milioane de dolari in primele cinci zile de la lansarea pe marile ecrane, informeaza Reuters.
Comoara Nationala 2 , pe primul loc in box office-ul nord-american

Filmul,produs de Walt Disney Pictures si Jerry Bruckheimer Films, readuce in prim plan vedetele superproductiei din 2004, "Comoara Nationala", care a avut incasari la nivel mondial de aproape 350 de milioane de dolari: Nicolas Cage, Jon Voight, Harvey Keitel, Diane Kruger si Justin Bartha.

Pe cel de-al doilea loc in box office-ul nord-american a coborat "Legenda vie", in care Will Smith joaca rolul unui savant care se lupta cu un virus ce a distrus planeta. De la lansarea sa pe marile ecrane, in urma cu 12 zile, filmul a obtinut incasari de 150,8 milioane de dolari, potrivit Warner Bros. Pictures.

A treia pozitie din top este ocupata de "Alvin si veveritele", un lungmetraj animat care prezinta aventurile a trei veverite, cu incasari de 32,8 milioane de dolari. Dupa 11 zile de la lansarea pe marile ecrane, lungmetrajul animat a colectat 88,7 milioane de dolari.

Drama politica "Charlie Wilson's War", in regia lui Mike Nichols, cu Tom Hanks si Julia Roberts in rolurile principale, s-a situat pe locul al patrulea, dupa ce a obtinut incasari de 14,75 milioane de dolari, aceasta fiind urmata in top de musicalul "Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street", cu Johnny Depp, care a obtinut incasari de 12,75 milioane de dolari.

Pe pozitia a sasea s-a situat drama romantica "P.S. Te iubesc", ce ii are in distributie pe Gerard Butler si Hilary Swank si care a obtinut incasari de 9,1 milioane de dolari in primele cinci zile de la lansarea sa pe marile ecrane. Pe locul al saptelea se situeaza filmul "Magie in Manhattan", o productie Disney care combina animatia cu personajele reale, ce a avut incasari de 4,15 milioane de dolari.

"Walk Hard: The Dewey Cox Story", o comedie care parodiaza cele mai celebre musicaluri ("Ray", "Walk the Line: Povestea lui Johnny Cash", "Dreamgirls"), s-a situat pe locul al optulea, cu incasari de 4,7 milioane de dolari.

Filmul fantastic "Busola de aur", cu Daniel Craig si Nicole Kidman, s-a situat pe locul al noualea, cu incasari de 4 milioane de dolari. Basmul "Busola de aur", o adaptare a romanului "Luminile nordului", prima parte a trilogiei lui Philip Pullman, "Materiile intunecate", este urmat in top de drama "Juno", povestea unei adolescente care se confrunta cu o sarcina nedorita, in regia lui Jason Reitman, care a avut incasari de 3,4 milioane de dolari.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies