marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Controversă la Hollywood: de ce s-au sărutat Jamie Lee Curtis și Michelle Yeoh?

Ceremonia de decernare a premiilor SAG a fost cadrul unuia dintre cele mai  comentate momente din acest sezon al premiilor de la Hollywood: sărutul dintre cele două actrițe.

Controversă la Hollywood: de ce s-au sărutat Jamie Lee Curtis și Michelle Yeoh?
Sărutul dintre Jamie Lee Curtis și Michelle Yeoh de la SAG Awards, când americanca a fost anunțată drept câștigătoarea premiului pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru filmul "Everything Everywhere is the Same", în care joacă amândouă, a generat tot felul de reacții în presă și în rândul publicului. Multe au fost pozitive, dar altele au fost împotriva acestei demonstrații de afecțiune și de uniune, care a devenit deja unul dintre cele mai discutate momente ale actualului sezon de premii.

Utilizatorii rețelelor de socializare au arătat impactul provocat sărutul dintre cele două actrițe și au împărtășit puncte de vedere care, pentru mulți, ar putea părea nefericite, făcând aluzie la faptul că acestea căutau atenție sau că sunt "sătui de aceste scene", că "lumea este în declin", că "nu mai există valori sau respect" sau pur și simplu că "nu era necesar".
Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că, pe parcursul procesului de creație al filmului "Everything Everywhere at Once", și mai ales acum, când acesta a adunat mai multe premii, Jamie Lee Curtis a folosit lumina reflectoarelor pentru a vorbi despre vocația sa de actriță, despre admirația pe care o are pentru Michelle și despre vizibilitatea pe care filmul regizorilor Dan Kwan și Daniel Scheinert o oferă subiectului migrației.

După ce a primit premiul pentru cea mai bună actriță în rol secundar la SAG Awards, Jamie Lee Curtis a precizat într-un interviu acordat pentru Entertainment Tonight că, dincolo de premiile pe care le-a câștigat peste tot deodată (a primit și Globul de Aur și este nominalizată pentru prima dată la Oscar), cel mai mare premiu al ei este legătura pe care a creat-o cu colega sa de scenă Michelle Yeoh și cu actrițele cu care a făcut pereche în nominalizări, inclusiv cu cealaltă colegă de scenă care o interpretează pe fiica lui Michelle în film, Stephanie Hsu.


"Nu le cunoșteam pe celelalte actrițe, pe Stephanie (Hsu) evident că o cunoșteam, dar nu și pe celelalte și ne-am cunoscut prin Zoom, unde am vorbit despre viețile noastre și despre munca fiecăreia dintre ele și am devenit prietenă cu toate; acesta este cel mai frumos lucru pe care îl iau cu mine. Și da, acest premiu este minunat și greu, dar adevărul este că pentru mine, în acest "sezon al lucrurilor strălucitoare" (sezonul premiilor) și sub toată această atenție, cel mai bun lucru este că simt că am cinci noi prietene", a spus actrița.

Întrebată despre sărutul pe care i l-a dat lui Michelle, care se adaugă la manifestările de afecțiune de care au dat dovadă în ultimele săptămâni și care vorbește despre legătura extraordinară dintre ele, Jamie Lee și-a declarat dragostea pentru actrița de origine malaeziană.

"Am sărutat-o. Am sărutat-o cu adevărat? Evident că știu care este poziția mea și o iubesc pe Michelle Yeoh. Ne iubim una pe cealaltă. Ne-am îndrăgostit. Este căsătorită, l-am cunoscut pe soțul ei în Anglia, este un drăguț. Și eu am un soț", a răspuns ironic actrița. "Fac glume despre chestia cu nepoții, pentru că asta este chestia pe care oamenii vor să o audă. Dar Michelle Yeoh este motivul pentru care mă aflu aici. Michelle Yeoh este motivul pentru care pentru tot restul vieții mele se va spune 'actrița nominalizată la Oscar Jamie Lee Curtis'. Michelle Yeoh este motivul pentru care se întâmplă asta, pentru că atunci când m-a sunat agentul meu și mi-a spus că există acest film și că Michelle este protagonista și că tu vei juca rolul dușmanului ei, iar eu am spus că voi face asta. Mi-a spus 'Nu, nu, nu, nu, nu, nu, Jamie, trebuie să citești asta. Este un pic ieșit din comun", iar eu am spus că voi face asta. Nimeni nu se distrează mai bine decât Michelle Yeoh", a mai spus ea râzând.

Galerie foto


Modifică setările cookies