marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

La 64 de ani, Jamie Lee Curtis a apărut într-o ținută transparentă în revista Vogue

Regina filmelor horror, cum a fost botezată actrița, ne-a lăsat fără grai cu ultima sa apariție fashion.

La 64 de ani, Jamie Lee Curtis a apărut într-o ținută transparentă în revista Vogue
Jamie Lee Curtis continuă să fie pe val cu „Halloween Ends“ și „Everything Everywhere All at Once“, despre care vorbește și în cel mai recent interviu al său, publicat de prestigioasa revistă „Vogue“.
 
Actrița în vârstă de 64 de ani a fost prezentată în portofoliul anual al ediției britanice a revistei „Vogue“, Hollywood Portfolio, care celebrează 31 de actori aflați în vârful de lance înaintea sezonului de premii din 2023. Jamie Lee Curtis a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță în rol secundar în „Everything Everywhere All at Once“ la ediția din acest an a Globurilor de Aur - și are șanse similare și la alte distincții, în acest sezon de premii.
 
Pentru apariția sa din ediția de ianuarie a revistei „Vogue“, Jamie Lee Curtis a purtat o rochie neagră Tom Ford cu inserții transparente strategic plasate, care i-au evidențiat bustul generos și picioarele tonifiate, rochie în care a pozat la Muzeul Getty Villa din Malibu.


 

În interviu, actrița le-a dat câteva sfaturi tinerilor care caută să-și croiască drum în lumea cinematografiei. „Același sfat pe care îl dau și eu tinerilor care vor să facă ceea ce am ajuns să fac eu: totul se întâmplă al naibii de rapid - veți fi șocați de cât de rapid este totul. Așa că încercați să trăiți din plin momentul prezent.“
 
Ea a dezvăluit, de asemenea, „cel mai bun sfat“ pe care l-a primit vreodată, care s-a întâmplat să fie de la mama ei, actrița Janet Leigh (tatăl ei fiind tot actor, legendarul Tony Curtis). „Mi-a spus: «Fii tu însuți, chiar dacă te vei simți prost de multe ori», ceea ce s-a întâmplat.“
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies