marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cu cine a vrut inițial Adam Sandler să joace în Al naibii tratament

Celebrul actor de comedie are tot felul de relații, dar cel pe care și-l dorea inițial patener în „Anger Management” nu era nicidecum Jack Nicholson, cel cu care a filmat.

Cu cine a vrut inițial Adam Sandler să joace în Al naibii tratament

articole relationate

Adam Sandler a jucat, dar a și produs o mulțime de filme de succes. În plus, și-a cooptat și prietenii într-unele dintre proiectele sale și, de multe ori, a avut mână bună. Așa că, la momentul în care s-a format distribuția pentru producția „Al naibii tratament”/„Anger Management” (2003), a încercat să-și introducă un amic în schemă.
 
Practic, Adam Sandler a vrut ca Eddy Murphy să joace alături de el în filmul regizat de Peter Segal, dar nu a avut noro, de data aceea, chiar dacă compania sa (Happy Madison Productions) a fost, de asemenea, implicată în procesul de producție.
 
Rolul doctorului Buddy Rydell i-a fost atribuit, în cele din urmă, lui Jack Nicholson și, după toate părerile, a fost cea mai bună alegere. Și asta pentru că Nicholson a ajutat la completarea momentelor amuzante ale filmului, deși filmul nu a fost în totalitate bine primit de fani.


 
Eddie Murphy are o lungă istorie în comedie, iar filmele sale au avut încasări nebănuite, dar este clar că el însuși nu a fost interesat de acest rol. Cu toate acestea, pierderea lui Murphy s-ar putea să nu fi fost cel mai mare pas greșit al filmului.
 
Potrivit IMDb, printre ceilalți pretendenți la rolul Dr. Buddy s-au numărat Bill Murray, Dustin Hoffman și Robert De Niro. În mod clar, distribuirea oricăreia dintre aceste fețe celebre ar fi putut schimba radical filmul - în bine sau în rău. Însă clar a fost unul dintre cele mai bune filme ale lui Adam Sandler, cu Jack Nicholson alături.
 
O mulțime de fani s-au bucurat de film și chiar a inspirat un serial secundar, care l-a avut ca protagonist pe Charlie Sheen.


 
Filmul „Al naibii tratament”/„Anger Management” (2003) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seară de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 00:45.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies