marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cazul Rust se reîntoarce împotriva lui Alec Baldwin

Când credea că a scăpat de responsabilitatea morții colegei sale de platou, justiția îl bagă în corzi încă o dată.

Cazul Rust se reîntoarce împotriva lui Alec Baldwin
Alec Baldwin pare urmărit de un blestem. După ce a produs accidental tragedia de pe platourile de filmare din Mexic ale peliculei sale, „Rust”, împușcând-o mortal cu un pistol de recuzită pe regizoarea de imagine Halyna Hutchins, Alec Baldwin a intrat într-un roller coaster atât emoțional, cât și juridic din care pare să nu mai aibă scăpare.
 
Deși a fost îndelung investigat, testat cu poligraful, pus să se reîntoarcă la locul faptei pentru multiple reconstituiri și băgat în boxa acuzaților de două ori, actorul și regizorul Alec Baldwin trebuie să treacă din nou prin aceste etape. Căci, deși procurorii care instrumentau cazul anunțau, în aprilie 2023, că acuzațiile penale depuse împotriva starului vor fi retrase, dosarul tocmai ce-a fost repus pe tapet.



 

 
Noile acuzaţii au fost formulate de un mare juriu din New Mexico, după ce, în urma unui test medico-legal independent, s-a concluzionat că Baldwin ar fi trebuit să apese pe trăgaciul unui revolver pe care îl folosea în timp ce repeta o scenă pentru ca acesta să tragă glonţul real care a lovit-o pe Hutchins în piept şi a ucis-o. Concluzia a fost aceeaşi cu cea a unui test anterior efectuat de FBI.


 
Starul serialului de succes ”30 Rock”, difuzat pe NBC și distins cu premiul Emmy, a negat că a apăsat pe trăgaci şi a declarat că nu este responsabil pentru moartea Halynei Hutchins.

FOTO: Instagram, Profimedia


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies