marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cu un decolteu pana la buric. Asa isi promoveaza Irina Shayk primul ei film. Cum a reusit sa fie in centrul atentiei dupa rolul mic din Hercules

Anul acesta Irina Shayk, frumoasa iubita a lui Cristiano Ronaldo, si-a facut debutul in cinematografie, intr-un rol mic, dar de efect. Ucraineanca o interpreteaza  pe sotia lui Hercule, Megara, in cea mai recenta ecranizare a legendei grecesti.

Cu un decolteu pana la buric. Asa isi promoveaza Irina Shayk primul ei film. Cum a reusit sa fie in centrul atentiei dupa rolul mic din Hercules

La premiera din Berlin a filmului Hercules, Irina a fost in centrul atentiei, in ciuda rolului mic pe care il are in acest film. Modelul a atras toate privirile cu salopeta sa rosie, cu un decolteu foarte adanc si cu spatele gol. Irina Shayk a preferat o coafura simpla, cu parul strans intr-o coada de cal...dar cu un asemenea decolteu, cine s-a mai uitat la parul ei? :)


Irina Shayk a facut de data asta o alegere vestimentara mai ..."sigura", avand in vedere ce a patit ultima oara cand a mers sa isi promoveze filmul. Invitata in emisiunea lui Mario Lopez, Irina a fost la un pas de un accident vestimentar din cauza rochitei alese.

Fotomodelul a trebuit sa fie in forma pentru o scena nud, insa a spus ca nu a fost jenata. "Sunt obisnuita sa fiu inconjurata de oameni in timp ce pozez in lenjerie intima. Dar la sedinte foto e vorba de 10 oameni, aici erau peste 200 de oameni care se uitau la mine. Trebuie sa uiti de tot si sa iti intri in rol foarte bine", a spus aceasta pentru revista Vogue.

 

Intrebata daca ar vrea sa continue o cariera de actrita, aceasta a spus ca ar fi interesata de un rol mai mare, insa nu acesta este obiectivul ei principal. "Iubesc moda si ador sa fiu mode, dar mi-ar face placere sa am si roluri in filme. A fost o experienta distractiva, diferita. Modelling-ul mi-a deschis multe usi si mi-a oferit noi oportunitati. Asa ca astept sa vad ce urmeaza, nu am un plan".


Vezi mai multe imagini pe perfecte.ro

 


Galerie foto


Modifică setările cookies