marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Irina Shayk impresioneaza cu frumusetea ei alaturi de Dwayne Johnson: fotomodelul debuteaza la Hollywood in super productia Hercules

De vineri, romanii au ocazia sa-l vada pe Dwayne Johnson intr-un rol spectaculos, cel al semi-zeului Hercules, in productia cu acelasi nume. Dwayne nu este insa singurul care va atrage privirile. Putini stiu ca in film are si un rol mic fotomodelul Irina Shayk, iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo.

Irina Shayk impresioneaza cu frumusetea ei alaturi de Dwayne Johnson: fotomodelul debuteaza la Hollywood in super productia Hercules

Irina Shayk se pregateste pentru debutul in cinematografie. Frumoasa ucrainianca va juca un rol secundar, dar de efect. Ea va fi sotia lui Hercule, Megara, in noua ecranizare a legendei grecesti.

 

 

 

 

"A fost o adevarata placere sa joc alaturi de Dwayne Johnson, este un tip profesionist. M-a ajutat foarte mult si m-a sustinut atunci cand simteam ca am probleme. Nu sunt actrita, acesta este primul meu rol, asa ca a fost binevenit sprijinul. Pentru mine, cea mai grea a fost scena in care mor. Trebuia sa cad din picioare, sa nu ma misc si sa nu clipesc."

 

Fotomodelul a trebuit sa fie in forma pentru o scena nud, insa dezvaluie ca nu a fost jenata. "Sunt obisnuita sa fiu inconjurata de oameni in timp ce pozez in lenjerie intima. Dar la sedinte foto e vorba de 10 oameni, aici erau peste 200 de oameni care se uitau la mine. Trebuie sa uiti de tot si sa iti intri in rol foarte bine" a spus aceasta pentru revista Vogue, pe a carei coperta apare alaturi de iubitul ei, Cristiano Ronaldo.

 

 

Intrebata daca ar vrea sa continue o cariera de actrita, aceasta a spus ca ar fi interesata de un rol mai mare, insa nu acesta este obiectivul ei principal. "Iubesc moda si ador sa fiu mode, dar mi-ar face placere sa am si roluri in filme.  A fost o experienta distractiva, diferita. Modelling-ul mi-a deschis multe usi si mi-a oferit noi oportunitati. Asa ca astept sa vad ce urmeaza, nu am un plan".

 

Regizorul Brett Ratner a cautat o femeie superba, capabila sa fie masura lui Hercule, iar pentru el Irina Shayk a fost alegerea perfecta pentru ca "este una dintre cele mai frumoase femei din lume". Aceeasi parere o are si The Rock care a declarat ca "Irina este absolut superba si are o frumusete autentica, perfecta pentru acest film."

 

 

 

Povestea respecta cam tot ce stim despre indragitul semi-zeu: Hercule fiul puternicului Zeus, nu a avut parte decat de suferinta intreaga sa viata, simtind furia mamei sale vitrege Zeita Hera mai tot timpul, iar dupa cele douasprezece munci grele si pierderea familiei, semizeul obosit si scarbit de aceasta viata, intoarce spatele zeilor si isi gaseste consolare doar in lupte si provocari sangeroase.

 

 

 

Eforturile acestei productii de proportii au durat mai bine de un deceniu, iar regizorul Brett Ratner a cautat persoana potrivita de acum 4 ani. Dwayne s-a antrenat 8 luni pentru a arata perfect si a continuat antremantele si pe durata filmarilor din Ungaria. Actorul a stat si ore intregi la machiaj pentru a-i fi aplicate barba si parul lung, dar a si petrecut multe ore la sala. "Este incredibil, se trezea in fiecare dimineata la 4 si se ducea la sala cu orele." a spus producatorul Beau Flynn. "Apoi se ducea la machiaj si filmam toata ziua. Cam asta a fost programul lui timp de 90 de zile".

 


Hercules ajunge in Romania pe 25 iulie 2014.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies