marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum arată noua viață a lui Johnny Depp, după procesul lui cu Amber Heard?

Se pare că actorul se bucură de o viață liniștită la Londra, după ce a câștigat procesul de defăimare.

Cum arată noua viață a lui Johnny Depp, după procesul lui cu Amber Heard?
Noul capitol din viața lui Johnny Depp pare mult mai liniștit. Actorul „își prioritizează sănătatea și bunăstarea” la aproape doi ani după ce a câștigat procesul de defăimare împotriva fostei sale soții, Amber Heard, a declarat o sursă pentru revista „People”. „Profită de faptul că se află în acest spațiu mental mai bun”, a adăugat sursa. „Există o mulțime de energie bună și se înconjoară de un grup bun de oameni.”



 

Revista a relatat că Johnny Depp, în vârstă de 60 de ani, este „setat să meargă înainte” și „se ține ocupat” la Londra, un loc care a devenit, în ultimul timp, „acasă”. „Este mai degrabă o viață liniștită, dar plină de pictură și muzică”, a explicat persoana din interior. „Cântă cu prietenii sau cântă singur,  în unele momente când nu se concentrează pe realizarea de filme. Își ocupă timpul cu o mulțime de distracții creative, așa că nu prea are timp să își amintească de acea perioadă mai întunecată. Se simte mai bine în acest moment al vieții, în care nu simte ostilitate față de nimeni.”


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)


 
Johnny Depp și Amber Heard, care au fost căsătoriți între 2015 și 2017, au ținut prima pagină a ziarelor în 2022, în timp ce procesul lor în instanță s-a desfășurat din cauza articolului de opinie publicat în 2018 în „Washington Post” despre violența domestică. În iunie 2022, s-a ajuns la un verdict, iar Johnny Depp a primit 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 5 milioane de dolari în daune punitive.


 

De atunci, Amber Heard s-a mutat la Madrid cu fiica ei de 3 ani, Oonagh. În timp ce statutul actual al relației lui Heard rămâne neclar, Depp nu are „timp acum” pentru o viață amoroasă și este „prea ocupat” pentru a se întâlni cu cineva.
 
Înainte de a o întâlni pe Amber Heard în 2011, starul din „Pirații din Caraibe” a avut o relație cu Vanessa Paradis. Fostul cuplu a avut-o pe fiica Lily-Rose, în vârstă de 24 de ani, și pe fiul Jack, în vârstă de 22 de ani.
 
FOTO: Instagram, Profimedia

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies