marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum au fugit Liz Taylor, Michael Jackson si Marlon Brando de atacurile de la 11 septembrie!

Suna mai degraba ca un film de comedie, insa cei de la Vanity Fair sustin ca este adevarat.

Cum au fugit Liz Taylor, Michael Jackson si Marlon Brando de atacurile de la 11 septembrie!

Elizabeth Taylor, Michael Jackson  si  Marlon Brando ar fi fugit impreuna dupa atacurile de la 11 septembrie 2001 din New York cu o masina inchiriata cu care au mers peste 800 de km pana in Ohio.

 

Povestea este relatata de un asistent personal al lui Michael Jackson pentru Vanity Fair iar stirea a facut inconjurul presei in SUA.

Pe 10 septembrie 2001,  Elizabeth Taylor si Marlon Brando erau la New York pentru a-l vedea pe Michael  la showul din  Madison Garden. Cand atacurile teroriste s-au produs a doua zi, megastarul Michael Jackson a intrat rau de tot in panica.

Cei trei au inchiriat o masina si au plecat din oras oprindu-se pe drum sa manace la KFC sau Burger King.

Povestea oricat de ciudata ar parea nu poate fi confirmata sau infirmata de cei 3:  Marlon Brando a murit la 80  de ani, in iulie 2004, Jackson in iunie 2009, la 50 de ani,  iar Elizabeth Taylor in martie 2011 la 79 de ani.


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies