marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum pui 18 actori pe un poster? Acesta este filmul cu cele mai multe staruri gramada din 2011

Cu o floare nu se face primavara si cu multe nume grele pe afis nu iese un film senzational insa poti convinge oamenii sa dea navala in sali.

Cum pui 18 actori pe un poster? Acesta este filmul cu cele mai multe staruri gramada din 2011

Cam asta este reactia fanilor dupa ce au vazut noul poster pentru New Year's Eve  - comedia romantica ce va ateriza si in cinematografele din Romania din 12 decembrie.


Filmul este realizat de celebrul Garry Marshall cunoscut in special femeilor pentru bijuterii ca ca Pretty Woman, Runaway Bride sau Valentine's Day.


In jur de 20 de staruri isi trec numele pe afis: Robert De Niro, Ashton Kutcher, Chris Bridges, Halle Berry, Jessica Biel, Michelle Pfeiffer, Sarah Jessica Parker, Hilary Swank, Zac Efron, Sienna Miller, Lea Michele, Sofia Vergara, Abigail Breslin, Til Schweiger, Seth Meyers, Jon Bon Jovi, Josh Duhamel, Katherine Heigl, Alyssa Milano si Carla Gugino sunt cateva din numele grele care vor spune povestea catorva cupluri din New York in ajunul Anului Nou.

 

Intamplarile lor se petrec intr-un interval scurt, dar extrem de important, cele 24 de ore dinaintea revelionului. Ultimul poster pentru film iti arata cum pot incapea 18 actori intr-o singura imagine de promovare. Posterul a fost imediat catalogat de fani si presa drept unul oribil. "Pare mai mult o comedie horror decat una romantica" au scris cei de la cinemablend.com.  Cum ti se pare filmul? Te tenteaza sa-l vezi?

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies