marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Milla Jovovich, de nerecunoscut in prima imagine din Resident Evil: Retribution

Milla Jovovich arata mai rau decat John McClane/Bruce Willis dupa o noapte la Nakatomi Plaza. Actrita si-a socat fanii cu o imagine din urmatorul ei film din seria Resident Evil.

Milla Jovovich, de nerecunoscut in prima imagine din Resident Evil: Retribution

De anul viitor, ucrainianca de 35 de ani revine in franciza care s-a bucurat de incasari globale de 673 de milioane de dolari.

Filmarile pentru Resident Evil: Retribution au inceput de cateva zile  iar actrita nu s-a putut abtine sa nu posteze pe Twitter o imagine cu ea  plina de sange la filmari. "Ce se intampla cu Alice?" a fost intrebarea cu care Milla a atras atentia fanilor.

Partea a cincea din Resident Evil ii reuneste pe Milla Jovovich, Boris Kodjoe, Shawn Roberts, Michelle Rodriguez, Sienna Guillory, Li Bingbing iar filmul este regizat de sotul ei - Paul W.S. Anderson. 

Cei doi au lucrat impreuna si la cel mai recent film al lor lansat pe marile ecrane - povestea 3D The Three Musketeers. Acum cateva zile Milla a ajuns in paginile ziarelor pentru ca i-a atacat pe distribuitorii filmului - The Three Musketeers - Summit Entertainment pe motiv ca nu ar fi promovat suficient de bine pelicula in SUA.

Resident Evil: Retribution va continua aventurile lui Alice (Milla Jovovich) intr-o lume bantuita de un virus care isi transforma victimele in zombi ucigasi.


 

Resident Evi: After Life 3D  (2010)
Cu: Milla Jovovich, Ali Larter, Wentworth Miller
Buget: 60 de milioane de dolari
Incasari globale: 236 de milioane de dolari

Resident Evil: Extinction ( 2007)
Cu: Milla Jovovich, Ali Larter , Oded Fehr
Buget: 40 de milioane de dolari
Incasari globale : 147 de milioane de dolari

Resident Evil: Apocalypse ( 2004)
Cu: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Eric Mabius
Buget: 45 de milioane de dolari
Incasari globale: 129 de milioane de dolari

Resident Evil (2002)
Cu: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Colin Salmon
Buget: 33 de milioane de dolari
Incasari globale: 102 milioane de dolari
Galerie foto

Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies