marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum sa devii o printesa: Naomi Watts dezvaluie antrenamentele intense pe care le-a facut timp de 3 luni pentru a o juca pe Lady Di

Filmul "Diana", care prezinta viata printesei Diana, va avea o lansare limitata in SUA, pe 1 noiembrie. Regizata de Oliver Hirschbiegel, pelicula  prezinta ultimii doi ani din viata printesei si descrie felul in care aceasta a reusit sa isi gaseasca fericirea in viata personala, dupa divortul de printul Charles, si sa devina una dintre cele mai renumite activiste din lume in domeniul programelor umanitare. 

Cum sa devii o printesa: Naomi Watts dezvaluie antrenamentele intense pe care le-a facut timp de 3 luni pentru a o juca pe Lady Di

 

Acest proiect cinematografic, produs de compania britanica Ecosse Films, este realizat pe baza unui scenariu scris de Stephen Jeffreys, adaptat dupa cartea scrisa de Kate Snell, nu o prezinta intr-o lumina prea favorabila pe Printesa Inimilor transformand-o intr-o iubita geloasa si posesiva.

 

Pentru rolul din pelicula Diana  Naomi Watts a colaborat cu una dintre cele mai bune antrenoare de fitness din lume Simone de la Guru care a ajutat-o prin intermediul unor sesiuni de antrenament bazate pe dans si cardio in mare parte sa ajunga la silueta Printesei Diana.

 

 

Antrenoarea care s-a ocupat si de Sandra Bullok , Matt Damon si Anne Hathaway este cunoscuta pentru cele mai eficiente cursuri cu efecte uimitoare pentru corp; aceasta a explicat ca pentru a ajunge la rezultatul dorit de Naomi a trebuit sa lucreze zilnic timp de 5 luni cate o ora, cu dificultatea crescand treptat ora de ora. 

 

 

 

Despre pregatirile pentru filmul ce prezinta viata Printesei Diana, Naomi Watts a povestit ca "Nu am vrut doar sa arat ca ea, am fost atenta la tonul vocii sale, la modul in care isi misca fata. Este exact invers fata de modul in care imi misc eu, in mod natural, chipul. Eu imi misc fata pe partea dreapta, in timp ce ea isi misca fata mai mult pe partea stanga", a spus actrita, informeaza contactmusic.com. "A trebuit sa merg cu un betisor in gura ca sa imi paralizez fata pe partea dreapta, timp de mai multe saptamani", a adaugat aceasta.

 

 

 

Simone declara ca sesiunile sale de lucru sunt apreciate de foarte multe vedete intrucat combina pilates, yoga si dansul intr-un antrenament placut. Cat despre lucrul cu actorii, aceasta a declarat pentru DailyMail ca isi incurajeaza clientii VIP sa se comporte cat se poate de normal la clasele ei si apreciaza ca acestia „se simt conectati cu programul meu intrucat le dezvolta creativitatea, placa de baza a meseriei lor.”

 

Din nefericire, criticii n-au primit foarte bine filmul, declarand ca este dezamagitor si nu reuseste sa ofere un portret complex al Printesei Diana.

 

 

"Care e scopul filmului Diana?", se intreaba retoric criticul Davis Gritten. "Biata Printesa Diana," se plange Peter Bradshaw de la The Guardian. Un film "atroce si nepoftit", spun cei de la The Times. Guardian, Times, The Telegraph si Mirror nu i-au dat mai mult de doua stele, iar criticii par sa fie de acord in ceea ce priveste punctele slabe ale acestui film biografic.

"Watts a facut tot ce-a putut lucrand cu un scenariu rusinos," scriu cei de la The Times. Dialogurile strica un film care de altfel ar putea fi reusit din punct de vedere vizual, semanand mai mult a indicatii de scena. Un exemplu dat de The Guardian este schimbul de replici dintre Diana si Khan: "Victoriile unui doctor sunt temporare; am invatat asta de la Victor Chang," spune Hasnat. "Este cel alaturi de care ai studiat la Sydney," raspunde Diana. "Exista prea multe schimbari de atmosfera si ton," mai afirma un alt critic.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies