marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cum va arata cel mai SCUMP SHOW TV din istorie!

Mogulul media, Simon Cowell, este creierul din spatele unui nou show TV pe care il numeste "cel mai mare, mai zgomotos si mai scump din istorie"!

Cum va arata cel mai SCUMP SHOW TV din istorie!

Producatorul si omul de afaceri britanic, Simon Phillip Cowell, numit pe locul 41 in topul celor mai influente personalitati din show-bizz-ul mondial in 2010  vrea sa dea inca o lovitura.

Noul sau format TV pe care il descrie drept " cel mai mare, mai zgomotos si mai scump din istoria Marii Britanii"  se va numi "Red And Black"!

Show-ul va oferi posibilitatea castigatorului sa puna mana pe un milion de lire  dupa un model asemanator formatului "roata norocului".

Noul show va avea 17.000 de spectatori in direct si se va tine pe Wembley Arena sau The O2 Arena din Londra si va fi transmis de ITV1. 

"Simon este foarte incantat de acest show la care lucreaza de multa vreme. Toata lumea crede ca va fi un adevarat hit. Nu s-a mai vazut un show ca Red And Black in Marea Britanie inainte. Este un mare pariu pentru ITV si Simon, dar sunt increzatori ca va avea succes" au declarat surse pentru Daily Star.

Show-ul este programat pentru septembrie 2011. Simon Cowell, compania sa Syco si partenerii sai sunt creatorii francizelor care au innebunit planeta in ultimii ani - IdolX-Factor si Got Talent.

Britanicul care a spus despre sine ca: "Toata viata mea a trebuit sa fiu autodidact. Nu am avut niciodata parte de vreo educatie corespunzatoare. Nu am fost nascut cu nici un talent. Nu am invatat nimic la scoala" are o avere estimata la peste 263 milioane de dolari pe care si-a construit-o in mare parte in ultimii  5 ani.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies