marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Da Vinci's Demons, primul trailer pentru serialul celor de Starz, creat de scenaristul filmelor The Dark Knight sau Man of Steel: Da Vinci este un super erou

Da Vinci's Demons, noul show al celor de la Starz, are parte de primul trailer oficial. Serialul se va lansa in SUA in primavara si producatorii spera sa aiba acelasi succes ca Spartacus. Fanii au fost incantati de primele imagini, mai ales ca show-ul este creat de David S. Goyer, scenaristul  filmelor The Dark Knight sau Man of Steel.

Da Vinci s Demons, primul trailer pentru serialul celor de Starz, creat de scenaristul filmelor The Dark Knight sau Man of Steel: Da Vinci este un super erou


Fanii serialelor fantasy vor avea parte in 2013 de un show cu totul inedit, in care protagonist va fi celebrul personaj Leonardo Da Vinci, considerat unul dintre cei mai mari inventatori ai lumii. Da Vinci's Demons este creat de David S.Goyer, cel care semneaza scenariile unor filme super populare ca The Dark Knight sau Man of Steel.

David S. Goyer a spus pentru Hollywood Reporter ca serialul va prezenta o serie de aventuri mai putin cunoscute despre Da Vinci. Desi este in mare parte fantasy, serialul are la baza fapte reale din viata artistului, asa cum au reiesit din diverse documente istorice.


 

Goyer sustine ca inainte de a fi un cunoscut pictor, Da Vinci era un foarte bun spadasin si un aventurier. "Desi este un serial fantasy, viata lui Da Vinci a fost incredibila, asa ca multe dintre evenimentele prezentate in serial au fost destul de apropiate de realitate. Acesta este primul meu proiect istoric, insa nu am vrut ceva la care oamenii sa se plitctiseasca, ci am vrut sa spun o poveste istorica prin mijloace moderne si abordare actuala" a spus Goyer pentru Hollywood Reporter.

Mai mult, Goyer sustine ca viata lui  Da Vinci nu este foarte diferita de cea a super eroilor de benzi desenate, pe care acesta i-a adus la viata pe marile ecrane imrpeuna cu oameni ca Chris Nolan sau Zack Snyder.
 

"Da Vinci poate fi comparat lejer cu un super erou, s-au nascut atat de multe povestiri si legende in jurul lui, incat s-a creat o aura in jurul lui la fel cum se intampla in cazul super eroilor. Oamenii au ajuns chiar sa spuna ca dupa Hristos, Da Vinci este cel mai usor de recunoscut om din istoria omenirii. Insa, sigur ca nu este aceeasi abordare ca la Superman sau Batman - a fost nevoie de multa cercetare pentru acest serial", a mai spus acesta.
 


 

Despre Da Vinci au fost insa si cateva zvonuri legate de sexualitatea sa si s-a spus chiar ca ar fi fost homosexual. Insa, actorul Tom Riley,  eroul serialului Da Vinci's Demons, sustine ca scenaristii nu au nici un fel de intentie cu privire la acest aspect. "Da Vinci a fost un om care nu poate fi descifrat usor sau pus in tipare. Insa va asigur ca fanii vor fi multumiti de cum va fi prezentata povestea sa".

Serialul va fi difuzat in SUA incepand cu 12 aprilie 2013, dupa inchierea celebrului serial Spartacus, cu care postul Starz a reusit audiente spectaculoase in America.

"In viziunea noastra, Leonardo Da Vinci este un liber cugetator, un individ cu mintea deschisa, dar ale carui talent si intelect par supraomenesti. El se lupta sa traiasca in limitele propriei lumi si ale propriului timp. El va ajunge nu doar sa vada viitorul, ci sa-l inventeze", au spus cei de la Starz pentru Huffington Post, cand au prezentat serialul.

Da Vinci's Demons este descris ca un show istoric, ce va prezenta povestea nespusa a lui Leonardo Da Vinci, din tineretea sa petrecuta in Florenta, in perioada Renasterii.


Rolul principal va fi interpretat de Tom Riley, care il va portretiza pe Da Vinci la varsta de 25 de ani. Din distributie mai fac parte Laura Haddock si Lara Pulver.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Înapoi în Vestul Sălbatic, pe Drumul dreptății, cu Christian Bale și Russell Crowe

Unul dintre cele mai bune western-uri, „3:10 to Yuma” este a doua ecranizare a povestirii lui Elmore Leonard, prima fiind lansată exact cu o jumătate de secol înainte, în 1957.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies