marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo Da Vinci, omul care a inventat viitorul: cum arata noul show fantasy care va inlocui serialul Spartacus in 2013

Canalul TV Starz a anuntat oficial data de lansare a lui Spartacus: War of the Damned, ultimul sezon al serialului care a facut furori in SUA. Acesta va fi difuzat incepand cu  25 ianuarie  2013 in SUA, insa producatorii au deja un nou serial pregatit, Da Vinci's Demons, cu care spera sa ii cucereasca  pe americani.

Leonardo Da Vinci, omul care a inventat viitorul: cum arata noul show fantasy care va inlocui serialul Spartacus in 2013

Cei de la Starz au lansat deja  imagini din noul lor serial, Da Vinci's Demons, descris ca un show istoric, ce va prezenta povestea nespusa a lui Leonardo Da Vinci, din tineretea sa petrecuta in Florenta, in perioada Renasterii.


Rolul principal va fi interpretat de Tom Riley, care il va portretiza pe Da Vinci la varsta de 25 de ani. Din distributie mai fac parte Laura Haddock si Lara Pulver. Serialul va fi difuzat in SUA incepand cu primavara lui 2013.

 

"In viziunea noastra, Leonardo Da Vinci este un liber cugetator, un individ cu mintea deschisa, dar ale carui talent si intelect par supraomenesti. El se lupta sa traiasca in limitele propriei lumi si ale propriului timp. El va ajunge nu doar sa vada viitorul, ci sa-l inventeze", au spus cei de la Starz pentru Huffington Post.


Creatorul show-ului este David S. Goyer, cel care s-a ocupat impreuna cu Christopher Nolan de scenariile trilogiei The Dark Knight, dar si de povestea din Man of Steel, viitorul film cu Superman.


 

"Acest serial este unul ambitios, atat ca poveste, cat si ca productie, plus ca vrem sa oferim o noua perspectiva asupra mintii geniale a lui Da Vinci. Proiectul asta mi-a intins limitele intr-un punct unde nu credeam ca pot ajunge" a zis Goyer pentru Huffington Post. Da Vinci's Demons este vazut ca un inlocuitor al serialului Spartacus care se va incheia in 2013.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies