marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Dakota Johnson este dorita pentru rolul Anastasiei Steel din Fifty Shades of Grey. Ce actrite se mai afla pe lista

Dupa anuntarea ecranizarii celebrului roman Fifty Shades of Grey, in presa de specialitate au aparut numeroase speculatii cu privire la actorii care vor avea rolurile principale

Dakota Johnson este dorita pentru rolul Anastasiei Steel din Fifty Shades of Grey. Ce actrite se mai afla pe lista


Cel mai nou nume vehiculat pentru rolul Anastasiei Steele este Dakota Johnson, fiica lui Don Johnson si a Melaniei Griffith. Dakota si-a inceput cariera ca model pentru IMG inainte sa treca la actorie, cel mai important rau al sau fiind in The Social Network, unde a avut o scena memorabila cu Justin Timberlake.


Chiar daca nu s-a facut un anunt oficial, Dakota Johnson pare sa se incadreze in standardele cautate de producatori: are 23 de ani, inca nu este un star international si are in fata o cariera care se anunta a fi promitatoare.


Printre numele despre care s-a spus ca ar putea interpreta rolul Anastasiei se afla si Shailene Woodley, Alicia Vikander, Analeigh Tipton, dar si Felicity Jones, in timp ce producatorii s-au gandit la Charlie Hunnam (Pacific Rim) pentru rolul lui Christian Grey, insa numele oficial va fi anuntat de-abia dupa ce se va hotari cine o va juca pe Anastasia.

 


Dupa rolurile secundare din 21 Jump Street, The Five-Year Engagement si Beastly, Dakota Johnson a jucat in serialul Ben and Kate, aparand si in episodul de final al The Office. Frumoasa actrita va juca cu Aaron Paul in Need For Speed, iar in curand va incepe filmarile pentru Cymbeline.

 


Sam Taylor-Johnson (46 de ani) va regiza filmul Fifty Shades of Grey, adaptarea romanului erotic scris de E.L. James pentru care cei de la Focus si de la Universal au platit 8 milioane de dolari pentru drepturile de ecranizare. Scenariul a fost scris de Brit Kelly Marcel si urmareste relatia dintre Christian Grey, un miliardar de 27 de ani si colega lui de facultate, Anastiasia Steele.


Fifty Shades of Grey va fi lansat pe 1 august 2014, urmand ca filmarile sa inceapa in noiembrie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies