marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Craig, accident pe platourile de la noul film James Bond: filmarile au fost oprite pentru cateva zile

Daniel Craig s-a accidentat pe platourile de filmare de la SPECTRE, noul film din seria James Bond. Cei de la The Mirror anunta ca starul de 46 de ani s-a accidentat la glezna, iar producatorii s-au speriat ca nu cumva acesta sa pateasca ceva grav.
 

Daniel Craig, accident pe platourile de la noul film James Bond: filmarile au fost oprite pentru cateva zile

Filmarile la SPECTRE au fost oprite pentru o scurta perioada, dupa ce Daniel Craig s-a accidentat la glezna.Accidentul a avut loc la Pinewood Studios, in Buckinghamshirem iar presa britanica sustine ca producatorii s-au speriat ca nu cumva accidentul sa puna in pericol filmarile, intrucat exista un program strict.
 

"Producatorii s-au speriat, le era teama sa nu fie nevoiti sa amane filmarile, pentru ca deja au ajuns la un program strans. Ar fi tragic pentru ei sa nu respecte programul impus. Figurantilor li s-a spus ca sa plece acasa, pentru ca Daniel s-a ranit la glezna" a spus o sursa pentru The Mirror. Totusi, filmarile vor fi reluate sambata, intrucat accidentarea nu este atat de grava. O parte dintre filmari au avut loc si in Italia, inclusiv o scena de actiune, in care sare dintr-un elicopter".


"Spectre"
este noul titlul si este un acronim pentru Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion, o organizatie terorista globala fictiva care apare in romanele scrise de Ian Fleming. Organizatia este condusa de genialul terorist Ernst Stavro Blofeld. Aceasta organizatie a aparut prima data in romanul Thunderball (1961) si in filmul Dr. No (1962).

 


 

Noile nume confirmate sunt Christoph Waltz, despre care ca va juca rolul eroului negativ principal, numit Oberhauser. O alta surpriza placuta este distribuirea lui Andrew Scott in rolul Denbigh. Scott este cunoscut publicului larg din serialul "Sherlock", unde il joaca pe Moriarty, alaturi de Benedict Cumberbatch.


Noile fete Bond vor fi interprete de Lea Seydoux, nume care a fost zvonit cu luni in urma, dar si frumoasa Monica Bellucci.  Alte nume noi confirmate au fost David Bautista sau Rory Kinnear. SPECTRE se va lansa pe 23 octombrie in Marea Britanie si pe 6 noiembrie in SUA.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies