marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Craig s-a operat la genunchi dupa ce s-a accidentat in timpul filmarilor pentru Spectre

Daniel Craig s-a accidentat in urma cu cateva zile, pe platourile de filmare de la Spectre, iar in acest weekend a fost operat la genunchi, in New York, conform The Guardian.

Daniel Craig s-a operat la genunchi dupa ce s-a accidentat in timpul filmarilor pentru Spectre

Actorul de 47 ani filma o scena de actiune cand s-a accidentat, dar conform comunicatului oferit de producatorii de la Eon Productions, incidentul nu a fost major, iar Daniel Craig nu a fost nevoit sa lipseasca cateva zile de la filmari, asa cum sustinea presa straina.

Daniel Craig revine pentru a patra oara in rolul agentului 007, unul dintre cele mai celebre personaje din istoria cinematografica. Regizorul Sam Mendes revine la carma filmarilor, dupa un succes fenomenal avut cu Skyfall, care a facut incasari de 1 miliard de dolari. Christoph Waltz, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Ben Wishaw si Ralph Fiennes fac parte din distributie.
 

In urmatorul capitol, James Bond are de infruntat un secret din trecutul sau, care il bantuie si il face nevoit sa fie mai ocupat cu propria supravietuire decat cu misiunile de spionaj. Bond nu mai are incredere in nimeni acum, iar tonul filmului pare unul sumbru.



Sam Mendes
nu a incheiat capitolul trecutului lui James Bond. Agentul 007 a fost mereu un personaj fascinant, dar misterios. Putine se stiu despre trecutul eroului nostru, dar Mendes revine in acest plan si vrea sa isi surprinda fanii, asa cum arata noul trailer. Tot ce stim este ca Bond a ramas orfan de mic, iar faptul ca a ramas fara parinti de la o varsta frageda l-a facut sa se maturizeze mai repede si sa devina atras de spionaj. In trailerul pentru Spectre, Monyepenny ii spune lui Bond ca  a descoperit obiecte personaje la casa secreta din copilarie a lui Bond, din Scotia, in timp ce ii arata o poza cu un baietel, insotit de doi adulti. Sa fi fost micul James Bond si parintii lui? Si cum se leaga copilaria lui cu evenimentele prezente?

 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies