marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Daniel Craig s-a saturat pana peste cap de James Bond: "Mai degraba imi tai venele decat sa il joc din nou pe agentul 007"

Daniel Craig a declarat ca "mai degraba imi tai venele, decat sa il joc din nou pe agentul 007".

Daniel Craig s-a saturat pana peste cap de James Bond: Mai degraba imi tai venele decat sa il joc din nou pe agentul 007

Actorul britanic de 47 de ani a intrat de patru ori in pielea vestitului spion si spune ca s-a saturat si ca vrea sa mearga mai departe.

 

"Toate ideile pe care le-am avut despre un film cu Bond sunt incluse in acesta (n. red. Spectre). Gata. Banca Bond este goala. Daca ma intrebi ce as face intr-un alt film Bond, nu am nici cea mai vaga idee. Sa mergem in spatiu? Hai sa o facem, insa deja s-a facut acest lucru. Atunci mai facem iar acest lucru", a adaugat actorul britanic de 47 de ani pentru revista Time Out, conform Stirile ProTV.

 

"Nu, nu pentru moment, chiar deloc. Imi ajunge. Vreau sa merg mai departe", a adaugat Daniel Craig, subliniind ca nu mai vrea sa mai joace iar rolul agentului 007.

 

 

Daniel Craig este cel mai bine platit star care l-a jucat pe James Bond.

 

"Spectre", ultima pelicula din serie, ii va aduce castiguri de aproape 52 de milioane de euro.

 

 

Filmul va avea premiera mondiala pe 26 octombrie, iar in cinematografele de la noi din tara ajunge in 6 noiembrie.

 

 

In this brand new trailer Bond infiltrates a secret meeting and uncovers the existence of the sinister organisation known as SPECTRE...

Posted by SPECTRE on Wednesday, July 22, 2015

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies